web space | website hosting | Business Hosting Services | Free Website Submission | shopping cart | php hosting

 

 

Preventiivit työssään:

Seppo Lehto "Soviet Storyn" kimpussa

 

Kuten arvata saattaa, autuaasti edesmenneen Neuvostoliiton rikoksia ihmisyyttä vastaan totuudenmukaisesti paljastava dokumenttielokuva "The Soviet Story", joutui Suomessa yhä sinnittelevän jälkitaistolaisen poliittisen mafian hyökkäyksen kohteeksi. Akateemisten piirien viimeiset "bitter-einderit" ym. Bäckmannit ja Turtolat eivät herätä yleisössä kuin sääliä ja vaivautunutta hymyilyä, eikä nuoremman polven "idäntuntijoiden", Kangaspuron etc., uskottavuutta kannata uhrata näin toivottomaan projektiin. Siispä "Sylttytehtaankatu" lähettikin järeimmän mannertenvälisen nahjuksensa paikalle. Lue ja hämmästy!

 

Kulunut kevät onkin ollut pettymysten aikaa kulttuuristalinisteille ja viimeisille Neuvostoliittoa muisteleville poliittisille muumioille. Kolme upeaa virolaista naista, Imbi Paju, Iivi-Anna Masso ja Finlandia-palkittu Sofi Oksanen pyörittivät suvereenisti suomalaista mediaa vasemmiston historiankuvan kipupisteitä kartoittavan "Kaiken takana oli pelko" -kokoomateoksen julkistamis-sessioissa. Viroa parjaavien dosenttien, pseudo-islamistien, nashi-nuorten ja muiden desanttien yritys aiheuttaa hälyä jäi täysin omaan arvoonsa. "Karavaani kulkee, koirat haukkuvat".

Kun Bäckmannin ja Turtolan jutut ovat niin paksuja, etteivät ne mene täydestä muualla kuin suomalaisissa yliopistopiireissä (Tämän todistaa tutkimus: Suurin osa professoreista ilmoittaa mielipiteenään, että "Suomi ei ollut liikaa NL:n talutusnuorassa Kummisetä-Kekkosen aikana". Sic!), Sylttytehtaankadun täytyy turvautua jo Karjala-asian tahrimisessa käytettyyn erityistehosteeseen ja poliittiseen stunttiin, Sotta-Sepiin :

Kaikkien Karjalaa käsittelevien isompien tilaisuuksien vakihäirikkö Seppo Lehto osaa aina asettua yleisön ja KGB-FSB:lle haitallisen kohteen väliin, torjuttavaa toimijaa muistuttavaksi tälläytyneenä ja mahdollisimman vastenmielisenä. Näin hän aikoi toimia myös "Soviet Storyn" suhteen.

Tälläistä saivat nähtäväkseen "Suomi24:n" lukijat:

http://www.kavkaz.fi/sovietstory.html

KAVKAZ.FI toivottaa kaikki lukijat katsomaan The Soviet Story -elokuvaa.

TAMPEREELLA 20.04.2009 klo 18:00
Tampereen yliopisto: Pinni A, Kanslerintie 1 Paavo Koli -sali.

KAVKAZ.FI taustayhdistyksen puheenjohtaja Seppo Lehto osallistuu
keskusteluun, ja on tavattavissa ennen ja jälkeen tilaisuuden. Seppo
kerää myös allekirjoituksia Jussi Halla-Ahon valitsijayhdistykselle
hänen eurovaaliehdokkuuttaan varten.

OHJELMA

17:30 Seppo Lehto kättelee ja toivottaa tulijat tervetulleiksi
18:00 Tervetuloa: Tampereen Seudun Tykistökilta ry, Yrjö Inkinen, puheenjohtaja
18:15 Soviet Story -filmi: Pro Karelia ry esittää
19:45 Sotasyyllisyys-tietoisku, Pro Karelia ry, Veikko Saksi, päätoimittaja
20:00 Tampereen Lenin-museoon liittyvä ehdotus
20:10 Lenin-museon puheenvuoro, johtaja Aimo Minkkinen
20:20 Yleisökeskustelu aiheista
20:55 Päätös: Tampereen Seudun Tykistökilta ry

Omalta osaltani olen saanut täysin kommunistiselta agitaattorinakin
pitämäni Johan Backmanin kautta enempi tunnustusta oman bloginsa
kautta ja täysin toisenlaista kuin nyt arvon Veikko Saksilta - Sopii
ihmetellä kuka tässä oikein on isänmaan asialla?

Arvon
Tampereen Seudun Tykistökilta ry
Yrjö Inkinen, puheenjohtaja
ja
Veikko Saksi, päätoimittaja
Pro Karelia ry, Email
gsm 0400 877 978

muistakaa käyttäytyä arvokkaasti älkääkä kuin isovenäläinen hölmö
erilaisine leimauksinne.

Seppo Lehto

Kansakuntamme sielu terveeksi: Miehitetyt alueet takaisin
http://kavkaz.fi terveisin

Virallisesti:
Isänmaan Asialla r.y.
Tampere

Linkki Googlen välimuistiin.

Sotkija oli kopioinut Pro Karelian ja Tykistökillan ilmoitustekstin, ja lisännyt sinne kylmästi itsensä! Miksei hän tee sitä vasemmistolle? "Paavo Arhinmäen vaalitilaisuuteen saapujat kättelee pohjoishämäläisen punakaartilais-suvun vesa Seppo Lehto..."??

"KAVKAZ.fi toivottaa...", "Seppo Lehto kättelee..." Menisitkö Sinä mihinkään tilaisuuteen, jossa joutuisit kättelemään S.Lehtoa? Eipä juuri innosta. Tilaisuuden järjestäjät olivat hyvin kiusaantuneita tilaamatta saamastaan "avusta", ja siitä että punanörtit spammasivat netin täyteen kutsuja "Seppo Lehdon tilaisuuteen".

Domaininsa sotkija on varastanut tsetseeneiltä, jotka varmaankin ovat erittäin tyytyväisiä sika-pilakuvia väsäävään "ystäväänsä"? Kun pseudo-odentiteettejä on joka tilanteeseen, niiden koordinointi saattaa mättää?

Sepin vastaus kritiikkiin ja Pro Karelian irtisanoutumiseen kiusaavasta häiriköstä, on hänen tyyliään hyvin kuvaava, Taannoin Sotta-Sepi varasti nettikeskusteluissa jo pitkään esiintyneen ja asiallisesti keskustelevan  "Kalevan Soturi" nimimerkin. Sepin vastaus nimimerkin oikean haltijan yhteydenottoon: "Kyllä Suomeen kaksi Kalevansoturia mahtuu..."

Äskettäin sottasepityksen kohteeksi on joutunut myös Jussi Halla-ahon eurovaali-kampanja, jota sitäkin Lehto "auttaa" tunnetulla tavallaan.

Sepi on ilmeisesti täysin tietoinen menetelmänsä vaikutuksesta?

Linkit:

  1. Suomi24:n viestin välimuistitilanne.
  2. Seppo Lehto toivottaa kaikki tervetulleiksi avoimeen keskustelukultuuriin Tampereella 20.4.2009 Tampereen yliopistolla

  3. Sepi-metodista.

  4. Sepihöpinää sfnetissä.

  5. Bäckmanin huumoriblogi

  6. Uusi Suomi nasheista ym.

  7. Wikipedia The Soviet Storystä.

 

Stalinisti-dosenttien ja neukku-nostalgikkojen seurue ei juuri seppolehtoja kaivannut. -He tekivät sen itse.

Bäckmannin, Turtolan ja muiden Viroa mustaavien jälkistalinististen molotov-ribbentrop-miesten uskottavuuden haitajaisilla on nyt sitten päivämäärä: 20.04.09.

 

 

 

 

Avaussivulle / to mainpage