web space | website hosting | Web Hosting | Free Website Submission | shopping cart | php hosting

 
 

 

Eurooppalaisten etninen puhdistus, osat 1., 2., 3., 4., 5.

 
Mistä tässä on oikeastaan kyse??

Maailmassa on monia noin 10-12-miljoonaisia kansakuntia, mutta vain yksi niistä esiintyy vuosikymmenestä ja vuosisadasta toiseen orjakaupan ja naiskaupan toimijana. Siihen täytyy olla jokin syy? Ehkä se on yhteiskunnallisten ylenemisteiden tukkeutuminen tiettyyn vähemmistöön kuuluvilta menneiden vuosisatojen Euroopassa, joka on tehnyt rikollisuuden houkuttelevaksi rikastumiskentäksi, ja itsensä tunteminen ylenkatsotuksi on ehkä antanut siihen motiivin?

Voimakkaasti etnosentrinen tapakulttuuri on saattanut mahdollistaa syyllisyydentunteen välttämisen kun rikoksen kohteet ovat toisheimoisia? Spekulaatiota voidaan jatkaa vaikka kuinka pitkään, eikä valmista tule, joten jätämme tämän aiheen niille joilla on rajattomasti aikaa.

Aloitimme tämän aiheen tarkastelun selostamalla nykypäivän juutalais-aktiivien esiinpenkomaa synkkää perintöään 1800- ja 1900-luvuilta. Kaikki kunnia näille rohkeille, kuten myös nykypäivän naiskaupan Israel-yhteyden paljastaneille, sillä heitä ei varmaankaan lähiympäristössään aina kiitellä? He ovat tehneet ehkä yhtä rohkean ratkaisun kuin Benjamin Freedman?

Itä-Euroopan nuorten naisten houkutteleminen ja pakottaminen prostituutioon maidensa rajojen ulkopuolelle, näyttää olevan varsin suurelta osin etnisten juutalaisten toimintaa, eivätkä tämän verenlaskun seuraukset jää näkymättä kyseisten maiden väestötilastoissakaan. Pelkästään Ukraina lienee jo menettänyt puolisen miljoonaa nuorta naista ja tyttöä, mikä alkaa olla jo sietämätöntä.

Väestön määrä on entisen Neuvostoliiton alueen useimmissa osissa kääntynyt selvään laskuun. Tulevaisuudessa tämä merkitsee sitä, etteivät nämä yhteiskunnat pysty ehkä toimimaan ilman ulkopuolisen maahanmuuton rohkaisemista. Venäjän Federaation itäisille osille se saattaa merkitä aasialaistumista.

Nuorten naisten poistuminen maasta ei ole ainoa syy näiden alueiden ahdinkoon, vaan suurin tekijä on vuosikymmeniä kestäneen marxilaisen talouskokeilun aiheuttama yleinen taloudellinen rappio, jota sopivasti täydentää moraalinen raaistuminen ja yleinen ihanteettomuus. Moskovan teini-ikäisen keskuudessa 90-luvun alussa suoritettu mielipidekysely paljasti ihanneammateiksi pojilla mafioson l. "turvamiehen" ja tytöillä prostituoidun. Kuinkas sopivasti sattuikaan?!

Kommunismin kausi, jolloin ihmisen piti ainakin teeskennellä uskovansa valheisiin, ja terveet samaistumisen kohteet -oma kansa, oma kulttuuri- korvattiin keinotekoisella ideologialla jonka onttouden vaistosi vaikkei sitä kukaan ääneen sanonutkaan, jätti ihmisen henkisesti orvoksi. Moraalisuus vaihtui periaatteettomaan pyrkyryyteen ja rohkeus matelemiseen. Ilmankos tälläisen systeemin kasvateille kelpaa epämääräisetkin keinot "menestyä". Henkilöt, joita oikein koulussa opetettiin myymään isänmaansa maailmankommunismille, ovat jo tiellä myymään itseäänkin.

Edes 70 vuotta Karl Marxin oppeja ei kuitenkaan muuta ihmistä tunteettomaksi koneeksi, vaikka kommunistit sellaista toivoivatkin. Eräs vaikeasti sammutettava ihmisyyden kipinä on välittäminen kanssaihimistä. Ihmiskauppasta reportaaseja tekevät toimittajat ovat haastatellessaan itä-eurooppalaisia nuoria huomanneet lähes jokaisen haastellun tunteneen tai tietäneen jonkun houkuttelijoiden verkkoon kadonneen, heidän koulutoverinsa tai saman kadun tytön. Ja toimijoiden laji on kaikkien tiedossa.

Poliittiset tarkkailijat ovatkin panneet merkille Itä-Euroopan ja entisen Neuvostoliiton alueella voimistuvan antisemitismin. Äskenkin suomalaisen TV-kanavan katuhaastattelijan kysyessä tavallisennäköiseltä moskovalaiselta 18-vuotiaalta nuoreltamieheltä tämän mielipidettä maahanmuuttajista, poika vastasi: "Ja ljubit Gitler.." Sitten hän hymyili ja jatkoi matkaansa.

Nyt me tiedämme ainakin yhden syyn tähän ilmiöön.

 


 
 
 
 
 
             
             Zwi Migdal, naiskauppa ja Israel
             Naiskauppa nyky-Israelissa / Ina Friedman
             Naiskauppa nyky-Israelissa -2
             Naiskauppa ja vasemmisto
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Takaisin avaussivulle.