web space | free website | Business Hosting Services | Free Website Submission | shopping cart | php hosting
 
 

 

Kolme opettavaista tarinaa:

 
 
Neuvostoliiton romahdettua omaan mahdottomuuteensa, ja kommunismin koko valheellisuuden paljastuttua (-jopa suomalaisille!), joukolle neuvostokansalaisia koitti herääminen aatteellisesta unestaan vielä surullisempaan krapula-aamuun. Pieniin pohjoisiin kansoihin, mm. suomalaisten sukukansoihin, kuuluneet puolueaktivistit olivat tuhlanneet koko elämänsä  'aatteen puolesta', ja olleet mukana toteuttamassa politiikkaa, joka oli merkinnyt tosiasiallista kansanmurhaa heidän omille kansoilleen.

'Sosialismin' jäljiltä maa oli öljyn ja romuraudan peitossa, ja suurin ponnistuksin rakennetut laitokset ruostuivat hylättyinä. Pahinta oli, että näiden puolueaktivistien omat heimolaiset olivat joutuneet pieneksi vähemmistöksi omilla maillaan, ja tekivät kuolemaa sairauksien, myrkyttyneen juomaveden ja alkoholismin seurauksena.

Oli oltu niin idealisteja,uskottu tieteelliseen maailmankatsomukseen ja luotettu johtaviin towereihin, ja nyt hoiperrellaan apaattisina oman kansan ja kulttuurin haudan äärellä.

Näiden eilispäivän aktivisteihin ja tämän päivän alkoholisteihin vedottiin aikoinaan suurilla aatteilla ja historian välttämättömyydellä. Luvattiin loistavaa kommunistista tulevaisuutta, jonka ainoana esteenä oli pienten kansojen kansallistunto, ja viimekädessä olemassaolo. Puolueuskollisille aktivisteille vakuutettiin, että pienet kansat ovat vain sivujuonne suuressa spektaakkelissa, ja 'on luonnollista, että pienet kansallisuudet sulautuvat korkeammalle kehittyneisiin', kuten kommunistit sen selittivät. Puolue-uskollisten tehtäväksi jäi omien kansojensa hävittäminen. Asioita ei toki kutsuttu oikeilla nimillä, vaan "Solidaarisuudeksi" ja "kansainvälisyydeksi" (=stalinisteilla internationalismiksi).

Tänään kommunismilla huijatut juovat itseään kuoliaiksi ruosteisissa parakeissa raiskatun tundran reunassa. Vain hieman toisenlainen harharetki kommunismin haave-maailmaan oli pienen Suomen taistolais-"älyköillä". Nyt he vaivautuneina katselevat  haalistumattomia paikkoja tapeteissa, joista Leninit ja muut terroristi-sedät on nypitty pois ja rullattu vinttikomeroon. Taistolaisista suurin osa voinee huokaista helpotuksesta, ellei ajautunut Stasin tai KGB:n agentiksi.  Jos ei itse halua, mikään arkipäiväisessä perheympäristössä ei muistuta menneistä vallankumous-sekoiluista.

Tänään, vuonna2000, on käynnissä uusi maailmanparannuskokeilu, joka on kovasti samaa käsialaa kuin edellinenkin kierros. Sylttytehtaan sormenjälki on selvä ja tunnistettava: "Kaikki paha tulee lännestä", ja Eurooppa on erityisen paha. Koska he eivät luovuta kaikkea mitähe ovat rakentaneet sukupolvien aikana afrikkalaisille, he ovat rasisteja.'Häpeän olla valkoinen', toistaa eräs aivopesty intellektuelli.

Toiset aivopestyt naittavat ylpeinä tyttäriään gambialaisille, hankkivat trendikkäitä "reilun kaupan löytölapsia" asiaan erikoistuneista välitystoimistoista, toivossa päästä olohuone-värikuvin stalinisti-päätoimittajan ohjastamaan akkainlehteen, ja bonuksena grillijuhla-reportaasi kirkkonummelaisen omakotitalon takapihalta (vain palmut puuttuvat).  Asiaan kuuluu,että maahantuotetut tulevat sirppisolu-anemian ym. herkkujen levikkialueelta.

Koska em. perinnöllinen tauti meiltä puuttuu, geenistömme on ilmeisen puutteellinen tai ainakin epämuodikas. Jos siis 70-luvun osallistujat selvisivät (epäaidolla) katumuksella ja (puoluesuhteilla hankittuun) virkaansa porvarillistumalla ja läskistymällä, mikä odottaakaan nyt pelattavan kierroksen varmoja häviäjiä??

Jälkistalinistisesta hurmoksesta onkin hilpeää herätä tajuihinsa, kun oman perheen seuraava sukupolvi on... (Taas tulimme pisteeseen, jossa totuuden kertominen on kriminalisoitu lippokraattisen Suomen "eurooppalaisia arvoja" noudattavaan tapaan.)

Hajonneen Neuvostoliiton pohjoisten kansojen kommunistit sulattelevat vielä omien kansojensa tuhoutumiseen syyllistymistään, eivätkä kaikki Suomen taistolaisetkaan ole vielä heränneet itsepetoksestaan, mutta petettyjen joukon uusi pesue on jo petaamassa tulevaa karmeaa heräämistään. Iloista silmien avautumisen euforiaa, monikulttuuri-uskovaiset. Viihtykää edeltäjienne seurassa.


 
 
Maisemaa Jamalin niemimaalla kommunismin ja uuskapitalismin jäljiltä.

 
 
Kirjoita vieraskirjaan
Sign My Guestbook
Guestbook by GuestWorldLue vieraskirja
View My Guestbook
 
Takaisin / BackSeuraava / Next