web space | free website | Business WebSite Hosting | Free Website Submission | shopping cart | php hosting

 


 

 

     Lainattuja kirjoituksia:
"Euroopan tuleva sisällissota"

Nimim. "Vaeltaja" kirjoitti toisaalla:

"Olet pohtinut, olisko kansanmurha nykypäivän Euroopassa mahdollinen? Meillä on jo useita tapauksia ympäri Eurooppaa aina Gibraltarilta Helsinkiin saakka eri (etniset) väestöryhmät ovat toistensa kanssa jo suoranaisessa ilmisodassa.

Mieleen tulee mm eräs tapaus, jossa Skotlannin pääkaupungissa Glasgow:ssa eräs poika otettiin summittaisesti kiinni, vietiin syrjäiseen paikkaan kidutettavaksi: Sidottiin puuhun pää alaspäin, ja puukotettiin puolikuoliaaksi. Tämän jälkeen poika vielä kaiken lisäksi valettiin bensiinillä ja sytytettiin tuleen.

Hänen ainoa "rikoksensa" oli että hän oli valkoinen, ja paikallinen aasialaisjengi oli ottanut hänen kohteekseen edellis-iltana sattuneen epäonnistuneen tappelun takia. He eivät sen enempää tunteneet kuin olleet aiemmin edes puhuneet tämän kaverin kanssa.

Koomista muuten on, että puolet tapauksesta syytetyistä pakeni myöhemmin Pakistaniin, mistä heitä ei enää myöhemmin saatu kiinni. Ja muita vastaavia "mielenkiintoisia" tapauksia löytyy vaikka millä mitalla.

Ruotsin turvallisuustilanteesta kertoo paljon se, että yksi ulkomaalainen mielipuoli voi tappaa maan ulkomisterin tuosta vaan, ja oli hyvä, ettei kaveri kävellyt ehdonalaisella.

Minä uskon, että tämä koko maanosa on tosiasiassa räjähtämässä kappaleiksi. Se on vain ajan kysymys. Minusta olisi ihan syytä puhua "etnisistä puhdistuksista" ja sodankäynnistä.

Mitä on etninen sodankäynti? Se on sotaa, jossa vastapuoli valitaan summittaisesti etnisen alkuperän perusteella ja mm. laajoin raiskauksin pyritään tuhoamaan vastapuolen moraali.

Olemme tosiasiassa ajautuneet kestämättömään tilanteeseen. Kyn nykyiset niin sanottuja "jengisotia" harrastavat nuoret tulevat 20-30 -vuotiaiksi he tuskin täysin luopuvat vanhasta "harrastuksestaan". Vuosi vuodelta nämä konfliktit itse asiassa tuntuvat senkunvain pahenevan.

Jos tähän ynnätään vielä entisestäänkin kasvava maahanmuutto, huono työllisyystilanne, "hyvinvointivaltion" talousvaikeuden ja mm huono asuntotilanne -no miksei nyt sitten samantien myös se öljyn hinta- niin aletaan elellä jo aika katastrofaalisissa tunnelmissa. Tänään tuli uutisissa semmoinen kiva pikku uutinen, että Yhdysvaltain budjettialijäämä (velka) on jo noin 60-MILJARDIA dollaria!!!

Nyt olisi mielestäni jo syytä ryhtyä puhumaan tosissaan tulevasta sodasta, sodasta maanosamme sisällä. Puhun nyt siis ihan suoraan etnisestä sodankäynnistä ja kansamurhista.

Itse uskon, että on vain ajankysymys kunnes erinäiset vähemmistöt -joillain seuduilla jo enemmistöt!- tulevat käyttämään tätä asetta. Aluksi tulee kyseeseen niin sanottu "hidas kansanmurha" joka tapahtuu mm. raiskauksin, lisääntyvin rikoksin sekä myös lisääntyvän ankaran kilpailun aihettamana työn hinnan alenemisena, mutta vastaavasti kuluttajakunnan kasvaesa puolestaan esim asumisen, öljyn ja sähkön hinnan nousuna.

Tämä on niin sanottua "hidasta kansanmurhaa" mutta en oikein jaksa uskoa, että homma tulee jäämään tähän. Edessä on vähitellen turvautuminen niinsanottuihin "kovempiin otteisiin" Jossain vaiheessa kun eräät rikollisliigat ja vähemmistöt tulevat tietoisiksi siitä, että he voivat tehdä suorastaan uskomattoman paljon pahaa vailla varsinaista pelkoa rangaistuksesta tai siitä että kukaan "pysäyttäisi" heitä, pääse se todellinen helvetti lopulta valloilleen.

Pariisissa itse asiassa näin tapahtui jo, kun joukko nuorisohuligaaneja hyökkäsi hallitusta (opetuslain uudistusta) vastustavia protestoijia vastaan. Hyökkääjät olivat pääosin mustia ja arabeja, ja uhrit valkoisia teini-ikäisiä koulutyttöjä.

Sanoisin, että ottaen huomioon ettei hyökkäys ollut millään lailla provosoitu, tässä voisi puhua jo jonkin sortin "sodasta" Minusta tämä ainakin vastaa täysin sodan tunnusmerkkejä. Laajat raiskaukset, rikollisuus sekä jopa joissain tapauksissa ilmiselvä rasismi ja viha jotain tiettyä(ihan mitä vain)kansalaisryhmää vastaan.

On vain ajankysymys, kunnes Euroopassa alkavat laajat ihmisten joukkomurhat. Itse veikkaisin, että semmoinen 10-vuotta riittää aivan hyvin ajan kypsymiseksi. Väkivallan "syy" on tässä tapauksessa hyvin pitkälle raha, seksi ja sekä tietenkin se perimmäinen iki-ihana vallan tunne.

Tällaisella etniselle väkivallalle on hyvin tyypillistä sen sanoinkuvaamaton röyhkeys. Yksikertaisesti aletaan raiskata ja tappaa ketä mielettää, miten ja milloin. Yhdysvalloissa vankilat ovat jo täynnä, eikä rajavalvontakaan enää riitä torjumaan yksityisiä armeijoita, joita virtaa maan heikostivalvotun etelärajan kautta pohjoisen rikollisjengien käyttöön.

Tässä ei ole kyseessä vain vieraan valtion rajojen loukkaus (olisi sinänsä jo riittävä syy sotaan esim Meksikoa vastaan) vaan oikeastaan jo itsessään sodanjulistus. Nämä jengit ovat joko aloittaneet tai pian tulevat aloittamaan toiminnan, joka täysin vastaa sotaa.

En ota tässä sen enempää kantaa asian moraaliseen puoleen kuin vain totean tällä toimettomien älykköjen palstalla, että me olemme sodassa. Tämä ei siis ole vitsi, kuulit oikein! Sekä sinä että minä olemme kumpikin sodassa! Sodan ovat puolestamme julistaneet erillaiset rikollisjengit, jotka jakavat koko maanosan osittain etnisen alkuperän perusteella.

Tämä on sotaa, jossa kaikki keinot aina raiskauksista systemaattiseen fyysiseen ja psyykkiseen väkivaltaan ovat kaikki sallittuja!

Mitä pitäisi tehdä? Tärkeintä on, että tunnustamme ongelman. Nämä jengit ovat PALJON järjestäytyneempiä kuin useat ihmiset kuvittelevatkaan! Myös Helsinki tulee vääjäämättä olemaan yksi tämän sodan näyttämö. Tulemme näkemään raiskausten ja ryöstöjen aallon, jonka tarkoituksena on saada niinsanotusti "kadut haltuun" .

 

Tässä tapauksessa "katu" ei vain ole fyysinen, aineellinen paikka. Se tarkoittaa myös nuorten, alle 15-vuotiaiden psyykkeeseen pääsemistä ja siihen vaikuttamista. Pelottelulla ja uhkailulla nämä jengit luovat jo pieniin lapsiin niin voimakkaan vaikutuksen, että se kestää halki elämän.

Tämä "isku lapsiin" on onnistuessaan erittäin tuottoisa, koska se ei vain saa aikaan pelkoa jengejä kohtaan. Se voi myös joissain tapauksissa jopa luoda alemmuuden tunteen johtuen henkilön ihonväristä tai etnisestä alkuperästä. Tätä vahvistetaan jatkuvalla väkivallalla ja uhkaamisella, naisten suhteen seksuaalisella ahdistelulla ja suoranaisilla raiskauksilla, joilla on HYVIN suuri vaikutus nuorten naisten, tulevaisuuden äitien henkiseen elämään!

Niinkuin sanoin, tässä on kyse sodasta, etnisestä sodasta tarkentaakseni. On yhdentekevää, kuinka sota alunperin pääsi syttymään tai kuka sen aloitti. En sano, että mustat miehet esim aina raiskaavat valkoisia naisia. Vain tässä tapauksessa. Jokin on mennyt monikulttuurisuudessa pahasti vikaan. Me elämme HYVIN suuressa ja vakavassa vääristymässä!

Tiedän vain, että jos jotain ei tehdä vääristymän korjaamiseksi, niin seuraavan 10-vuoden sisällä syttyy todellinen sota. Vuosien "henkisen pehmentämisen" jälkeen voivat nämä jengit saavuttaa haluamansa ilman että niiden tarvitsisi turvautua äärimmäiseen väkivaltaan, joskin sekin on mahdollista, koska mm Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin ollaan etelän kautta tuotu suuria määrä aseita.

Puolustautuminen jengejä vastaan on HYVIN vaikeaa koska tehokkaita aseita ei voi käyttää alueilla, joilla omat siviilit ovat vaarassa, ja suuri osa kansallisista armeijoista on jo lakkautettu ja korvattu palkkajoukoilla (näin tulee luultavasti käymään myös Suomelle) jotka ovat yleensä sangen epäluotettavia.

Mielestäni JOS nykymeno jatkuu, niin edessä on ainakin yritys nujertaa kokonaisten kansanryhmien vastarinta väkivallalla ja pelolla, ja ottaen huomion väkivallan muodot -murhat, kidutuksen raiskaukset- niin sanoisin, että jo nyt voitaisiin puhua sodasta.

Kun maahanmuutto etelästä tulee kasvamaan, niin "joukkoja" ja aseita on jo sen verran, että todellinen, LOPULLINEN sota voi alkaa.

En usko, että siihen on enää paljon aikaa. Tätä aikaa edeltävät hyvin vakavat etniset levottomuudet, systemaattiset raiskaukset ja mm lasten ja nuorten väkivallalla pelottelu. Kun on havaittu että taktiikka todella toimii, niin siirrytään jatkuvasti asteittain kovempiin otteisiin.

Tämä on tietenkin pelkkä teoria. Voin myös tietenkin olla väärässä, mutta en vain usko että olen. Me todistamme sotaa joka on jo alkanut. Etnistä ja kulttuurista sodankäyntiä, jolla "valloittajakansa" hävittää tai merkittävästi heikentää Eurooppalaisia heidän omalla maaperällään! Se tulee tästä vain pahenemaan vuosi vuodelta.

Jossain vaiheessa seuraa tietenkin "rasistinen" vastareaktio, jolloin vastapuolen on "pakko" ottaa jatkuvasti kovemmat otteet käyttöönsä valtansa ylläpitämiseksi. Tämän kehityksen pääteenä on avoin etninen sodankäynti vailla mitään "humanistisia" lakeja tai rajoituksia.

Itse uskon, että tämä on täysin mahdollista, jopa todennäköistä. Mitä asian moraaliin tulee, niin ongelmana on järjestäytynyt rikollisuus. Tai oikeammin tapa jolla heitä kohdellaan. Jos esim sarjaraiskaaja ei karkoteta pois, hän saa alitajuisen viestin, että yhteisö jotenkin silti antaa hänen rikoksensa anteeksi. Näin ollen hän tuskin lopettaa tekemisiään.

Menee vuosia, ennenkuin Eurooppalaiset humanistiset kriminologit tajuavat tämän, ja silloin on jo aivan liian myöhäistä, koska heitä on kerta kaikkiaan liikaa!

Vaikka tämä onkin vain yhtä isoa hullua arvailua niin itse uskon, että tämä on loppu, "vihollinen" on jo voittanut. Eurooppa ja sen "ääripuolueet" eivät enää millään kykene kuroamaan etumatkaa umpeen ajoissa.

Jossain vaiheessa myytti niin sanotusta "työvoimapulasta" tullaan varmasti todistamaan vääräksi, mutta tosiasiassa sillä ei enää ole mitään merkitystä, koska hallituksilla ei enää ole voimaa pysäyttää maahanmuuttoa.

Siitä seuraa näytelmän suuri huipennus, eli kun vihollinen lopulta tajuaa, etteivät "alkuperäiset" Eurooppalaiset millään voi estää sitä, seurauksena on "alkuperäisväestön" systemaattinen tuhoaminen ja "siittäminen sukupuuttoon".

Jo meidän sukupolvemme tulee näkemään sanoinkuvaamatonta, uskomatonta väkivaltaa osassa Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. Eurooppalaisten pitkä taival maailmassa päättyy yksinkertaisesti siten, että heidän tapetaan tai "siitetään" sukupuuttoon. Sanalla sanoen: Kansanmurha keskuudessamme."

Kiitämme nimimerkki "Vaeltajaa" näistä sanoista.

 

Kommentteja:

Julkaisemme nämä tuntemattoman kirjoittajan ajatukset, vaikka saattaa olla että niistä nykyisissä oloissa joutuu politisoituneen ja suomalaisia vastaan kääntyneen oikeuslaitoksen hampaisiin? Kirjoittajahan puhuu totta, eikä sellainen ole aivan riskitöntä.

Nimimerkki "Vaeltajan", havainnot ja analyysi ovat hyvin yhdenmukaisia vapaamuurari-kreivi Richard Nicolaus Coudenhove-Kalergin julkaistun suunnitelman kanssa, ja vastaavat 1:1 sitä, mitä näemme päivittäin ympärillämme ja mistä uutiset kertovat. Tosin suomalaiset "vastuuntuntoiset" toimittajat yrittävät olla kertomatta ideologiaansa huonostisopivista asioista..

Toisaalla näillä sivuilla olemme kertoneet kansanmurhista Euroopan maaperällä toisen maailmansodan aikana ja sen jälkeen, "partisaanien" terrori-iskuista suomalaisiin siviilikyliin sodan aikana, ja myös Isonavihana tunnetun venäläismiehityksen aikaisesta suomalaisten kansanmurhaamisesta Pohjanmaalla ja muualla Suomessa. Se eurooppalaisten tuhoaminen, jota "Vaeltajan" kirjoitus aavistelee, tulee todennäköisesti näyttämään samanlaiselta, kuin raportoimamme lähimenneisyyden tapahtumat: Barbaariset laumat puolustuskyvyttömien kimpussa.

 

Uutiset vahvistavat johtopäätökset

Uutinen Södertäljestä vuodelta 2005 kertoo jo poliisiaseman tulittamisesta sarjatuliaseilla kostoksi poliisin puuttumisesta syyrialaisnuorten röyhkeään esiintymiseen:

 

    
Helsingin Sanomat, su 18.09.2005, s A 14

"Kytät ovat rasisteja, he haluavat hakata meitä"

"Södertäljen siirtolaislähiössä vihataan ruotsalaisia poliiseja."

Kalle Koponen / HS, Södertälje: "Ruotsalaiset ovat kuluneella viikolla ihmetelleet välikohtausta, joka alkoi lähiöteinien keskinäisestä huutelusta kioskilla ja huipentui siihen, että Södertäljen poliisiaseman seinää ja ikkunoita ammuttiin sarjatulella. Siinä välissä mellakkapoliisia kivitettiin ja alaikäisiä pamputettiin.
...

Viime sunnuntaina vaalea Cecilia , 17, lähti kaverinsa kanssa ruotsalaisten asuttamalta rivitaloalueelta maahanmuuttajien asuttamaan naapurilähiöön Ronnaan, jonka kioski on auki myöhään illalla.

Kioskilla hengailleesta poikajoukosta huudettiin "saatanan huora", ja heitettiin Ceciliaa tytön mukaan jollakin kovalla, syyrialaisten mukaan suklaapalalla. "Mutiaiset", vastasi Cecilia. Huutelu kiihtyi ja Cecilia soitti pelästyneenä kioskista isälleen.

Tony-isä hyppäsi pesäpallomailan kanssa autoon ja karautti paikalle. Kioskilla Tony soitti poliisille... Poliisipartion saavuttua paikalle kioskille saapui myös yhä enemmän Ronnan nuorisoa, jota poliisin tulo ärsytti.

Tilanteen uhkaavaksi kokenut partio pyysi vahvistuksia.

Ennen pitkää elementtikerrostalon päädyssä olevalla kioskilla kahakoi kymmenittäin vihaisia syyrialaisnuoria ja yli bussilastillinen kilvin, kypärin ja koirin varustautuneita mellakkapoliisia. Pamppu puhui, kolme pidätettiin.

"Minusta tyttöjä ei saa sanoa huoriksi. Jonkun täytyy sanoa ei, muuten se jatkuu aina" , Cecilia selitti kotonaan isän ja äidin kanssa. Rivitalon olohuoneessa nahkasohvalla istuivat isä, puuseppä Tony ja suomalaissyntyinen äiti Tarja.
...

"Kytät ovat rasisteja, he haluavat hakata meitä" , sanoi nujakassa mukana ollut Philip Shandshar .
...

Cecilian äiti Tarja odotti viikko sitten poliisitalon rappukäytävässä kuulustelujenn päättymistä, kun tulitus alkoi. Käytävässä odottivat myös pidätettyten syyrialaispoikien vanhemmat.

"Sain heistä vaikutelman, että he olivat ylpeitä lapsistaan. Yhden pojan isä sanoi, että nyt meillä on sota poliisia vastaan. Meillä on al-Qaida" , Tarja kertoi olohuoneessaan.

"Kuka on al-Qaida?" , Cecilia kysyi vieressä.

"Al-Qaida on terroristeja."

 

Huoritellessaan suomalais- tai ruotsalaistyttöjä kioskilla hengailevat tai aseman seinään nojaavat "nuoret" psyykkaavat toisiaan ja itseään kantaväestön tyttöjen hyväksikäyttämiseen, ääritapauksessa väkivaltaiseen alistamiseen. Jos siihen ei puututa, seuraa raiskauksia, jos puututaan, ilmestyy jostain rynnäkkökivääri ja "al-Qaida".

Suomalais- ja ruotsalaistytöt saavat kuulla sitä todellisinta "monikulttuuripropagandaa" liikkuessaan kaupunkiemme kaduilla, ja nyt "pakolaislasten" vastaanoton kiihtyessä myös koulujen pihoilla seisoskelevilta aikuisten miesten tupakoivilta ryhmiltä: He saavat kuulla olevansa "huoria". Näin tulevaisuuden Euroopan valtiaat opettavat kantaväestön naisille ja tytöille, mitä heidän "oikeuksiinsa" kuuluu.

Jos kantaväestöön kuuluvat yrittävät puolustaa tyttäriään, seurauksena on "nuorisomellakka". Jos poliisi puuttuu siihen päättäväisesti, näemme uskonnollisiin kaapuihin puettujen "yhteisön johtajien" lyllertävän kaupungintalolle ja median eteen, ja poliisi, valtio, kantaväestö, jne. saa kuulla olevansa "rasistinen" blaa blaa.... -Ja joku innokas talibaanien koulutusleiriltä palannut käy päästämässä AK-47:llä sarjan poliisitalon seinään. "Me olemme yli-ihmisiä! Meille ei ryppyillä!!" "Meillä on Al-Qaida!!"

Mutta tämähän on juuri sitä "Vaeltajan" ennustamaa todellisuutta: Röyhkeät maahantunkeutujat turvautuvat aseisiin jos heidän varpailleen edes yritetään astua. Tänään he tarvitsevat Hämeen-Anttiloita ym. hyödyllisiä idiootteja selittämään suomalaisia ja ruotsalaisia pökerryksiin, mutta miten on huomenna? Viikonlopun Iltalehdessä 25.-26.07. toimittaja raportoi "Sosiaalikeskus Satamasta":

"Poistuessamme englantia puhunut mies huutaa perään ja lähestyy kavereidensa kanssa. Sävy on muuttunut uhkaavaksi. "Älä tule tänne enää, okei? Ymmärrätkö ystäväni..." (Iltalehti, 25.07.009, s.10)
Näin se käy Suomessa nykyisin. Jos suomalainen sanoisi huonostikäyttäytyvälle ulkomaalaiselle jotain vastaavaa, sehän olisi rasismia, johon puututtaisiin heti ihan presidentistä asti!.

"Helou mistö poliizmän, there is one guy tät says "N....RI". It´s veri big craim, isnt it? ...sori ai see dzäst some finnish gööls... Huorrat! Huorrat! ... Jes, there is so one guy thät says..."

Auf Wieder Sehen!

 

 

Luettavaa:
 1. Monikulttuurisuus onkin rasismia ja kansanmurhaa? Kalergi-suunnitelma
 2. Vasemmiston monikulttuurisesta hourupäisyydestä maksettava hinta: "Onko poliittinen korrektius estänyt poliisia lopettamasta teini-ikäisten seksiorjien kurjuutta?"
 3. Brittiläinen koulutyttö kebabin täytteeksi. "Paki-Alleyn " synkkä salaisuus.
 4. Partisaanien vaietut uhrit, kyyristelyä vainajien omaisten kustannuksella.
 5. Prahan saksalaisten holocaust
 6. Marienburgin joukkohauta ei mahdu "Suureen Eurooppalaiseen Kertomukseen"?
 7. "Ihmissoihtuja" Prahassa. Toukokuu 1945
 8. "Vapautusta" käytännössä: Neustettin 1945
 9. Rössel, Itä-Preussi, 28.1.1945
 10. 1900-luvun karkoitukset Euroopassa tilastot.
 11. 30-vuotta iskusta Kolweziin: Kuinka "monikulttuuri" torjuttiin.
 12. "Monikulttuuri" seuraa stalinistien jalanjälkiä?

    Takaisin avaussivulle /Back to Main