web space | free website | Business Hosting | Free Website Submission | shopping cart | php hosting

 
 

 

Eurooppalaisten etninen puhdistus, osat 1., 2., 3., 4., 5.

 
Miksi vasemmistoliberaalit haluavat vapauttaa seksibizneksen??

60-luvun radikaalit halusivat torjua puritanismin "vapauttamalla seksin". Koska he eivät ymmärtäneet vastustamansa kaksinaismoralismin olemusta, he eivät pystyneet näkemään että seksin "vapauttaminen" ilman naisten vapautumista patriarkaalisen tapakulttuurin otteesta merkitsi vain puritaanisen seksuaalisuudelle vihamielisen kulttuurin kätketyn, paheellisen, puolen kääntämistä päällimmäiseksi.

Edes se helppous millä "systeemi" muuntui viktoriaanisesta häveliäisyydestä jopa ruokakauppojen hyllyt pornolla täyttävään kaupalliseen seksismiin, ei saanut kenenkään varoituskelloja soimaan? No, laumassahan ei kukaan ajattele.

Vasemmistollehan on tyypillistä historiallisen perspektiivin täydellinen puuttuminen, mikä tekee tilaa erinäisille elämällevieraille dogmeille, kuten Karl Mordechai Marxin ideoille. Historiattomuus lienee myös edellytys nyky-vasemmiston ja "aktivistien" alttiudelle tulla huputetuiksi puolustamaan "seksityön" laillistamista, rajakontrollin löysentämistä (mistä mafia riemuitsee!) jonkin abstraktin ideaalin nimissä, kuten myös huumekaupan vapauttamista. Jotenkin jää sellainen tunne, että kaikilla näillä teemoilla on jokin yhteinen nimittäjä?

Vasemmistolaisuus ja "vaihtoehtoisuus" toimivat ns. mielipide-klustereiden kautta: Jos olet henkilökohtaisesti kiinnostunut esim. tuotantoeläinten kohtelun parantamisesta ja haluat lopettaa tarpeettomien kärsimysten tuottamisen eläimille, Sinun täytyy vähintään passiivisesti esim. vastustaa George Bushin politiikkaa Irakissa, koska ns. sodanvastaisuus kuuluu klusteriin.

Jos/kun jokin teema hyäksytään joukkoon (hyväksyjää ja päätöksentekopaikkaa ei kerrota.), sitä ei voi enää kyseenalaistaa. 1990-luvun alussa alkoi obligatoorisen huumemyönteisyyden sisäänajo "vaihtoehto-scenen" pakkopullaksi. Me näemme nyt meneillään olevan seksibiznes-myönteisyyden tuomisen normiksi saman kehityksen uutena askeleena: "Kansalaisliikkeet" ja "vaihtoehtoisuus" valjastetaan mitä tympeimpien, kaikkein alhaisimpien ja kuvottavimpien tendenssien puolustajaksi. Vaihtoehtoilu perustuu yksikertaisiin sloganeihin, jotka eivät vaadi lainkaan ajattelua, ja "vastapuoli" pyritään määrittelemään helposti muistettaviksi "ismeiksi":
  1. Rasismi, (=ei palvo vieraita rotuja)
  2. Fasismi, (=aiemmin: "neuvostovastainen")
  3. Seksismi, (=ei näyttele uskovansa feminismin fundamentteihin)
  4. Spesismi, tämä onkin viimeisin tulokas: Tarkoittaa ilmeisesti ettei myönnä eläimille ihmisoikeuksia?
  5. Ja niin edelleen ....
Nämä "ismit" on helppo muistaa yhteisen loppusointunsa avulla, joten se onnistuu jopa kännissä ja krapulassa: Aivoista on käytössä vain muistilohko, eikä senkään levytilaa varata turhaan.

Seuraavaksi tarkastelemme vasemmistolle tärkeitä positiivisia asioita:

Kiinnostuksen kohde: "Vaihtoehto"-mielipide: "Suurpääoman" etu: Organisoidun rikollisuuden etu:
Rajoittamaton maahanmuutto "No Borders!!!!!!!" Palkat saadaan alas. Tyttökauppa helpottuu.
Sosiaalin luukuttaminen "Radikaali vieroksuu työtä". Hyvinvointivaltiot saadaan nurin. Lisää ihmis-salakujettajien asiakkaiden määrää.
Huumeet "Hyvä asia, laillisiksi!" (joskus rahoittajina huumebizneksessä) Vasemmistolaiset hyviä asiakkaita.
Prostuutio, naiskauppa "Seksityö" on OK. (Käyttävät mafioiden palveluksia.) Huumekaupan ohella suurin tulolähde.
"Rasismi"? "Rasismia vastaan!!" Lisää maahanmuuttoa, palkat alas. Mellakointi ei hyvä. Poliiseja kaduille.

Näyttää siis siltä, että vasemmistolaiset ja "vaihtoehto-väki" ovat useimmissa kysymyksissä tukemassa kansainvälisen suurpääoman ja rikollisuuden globalisaatio-projektia? Eikö olekin ihmeellistä?  


 
 
 
 
 
             
             Zwi Migdal, naiskauppa ja Israel
             Naiskauppa nyky-Israelissa / Ina Friedman
             Naiskauppa nyky-Israelissa -2
             Naiskauppa nyky-Israelissa -3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Takaisin avaussivulle.