web space | free website | Business Hosting Services | Free Website Submission | shopping cart | php hosting
   

 


 
  Miten viihteen ja median aivopesu vaikuttaa:

 

Hiphoppari:
Olet petettyjen porukassa!


 
Jopa levynkannetkin ilkkuvat kaltaisillesi typeryksille, jotka istuvat cannabis-humalassaan kuunnellen valkoisiin kohdistuvaa rotuvihaa ylistävää musiikkia. Surkimukset, jotka samaistuvat USA:n suurkaupunkien rikolliseen alaluokkaan, ja häpeävät ihonväriään ja vanhempiensa sivistystasoa, työntävät kärsänsä sontaan yhä uudelleen ja uudelleen, epätoivoisessa yrityksessään muuttua idoliensa väriseksi.

Oidipaalisessa itsetuhossaan tämä "fuck-off"-sukupolvi tekee typeryydellään tyhjäksi kolmen miljoonan vuoden evoluution. He ovat ottaneet vihansa ja katkeruutensa kohteiksi oman ihonvärinsä, palvovat rumalta-kuullostavaa alkeellista musiikkia, ja ilmeisesti alitajunnassaan toivovat raakojen gansta-keekereiden lyövän, potkivan ja piiskaavan heit?, jotta he vapautuisivat siitä "valkoisen miehen syyllisyydestä", jonka tajunnantäyttöteollisuus on heihin istuttanut.

Etkö typerys näe, kuinka Sinulle jo ilkutaan päin näköä? "Ne" voivat tehdä niin, koska ovat varmoja ettet tajua. Typerys.


 
 

"...
Race war
People gettin killed in the street
Blood on your feet, the ends don't meet
And who they gonna blame it on, me?
Try the media
Try the P.D.
Try your TV
Try your quest for wealth
Anybody but yourself
But once the bullets start flyin
People start dyin
It's all because we're lyin
History books that teach hate
A kid has no escape
From the racist fate
And pretty soon South Africa
Will stop chillin
And start killin
 
Race war (8X)
..."


 
 

Sitten "Ice-Tiin" typerän "musiikki"-esityksen ilmestymisen, ovat ihmisten koteihin asukkaiden paikallaollessa tehtävät väkivaltaiset hyökkäykset yleistyneet rikoslajina USA:sta alkaen. Poliisin ja lehtien rikostoimittajien mukaan tämä väkivaltarikollisuuden laji on erityisen brutaalia ja tapauksiin liittyy usein tarpeetonta väkivaltaa uhreja kohtaan, ikäänkuin motiivina olisi viha eikä taloudellinen hyöty?

Rikostyypin yleistymisen huomaa siitäkin, että nettihaulla löytyy poliisiraportteja, etsintäkuulutuksia ja rikosuutia enemmän kuin esim. viittauksia em. äänitteeseen.

Rikolliset ovatkin useimmiten mustia ja uhrit kuuluvat valkoiseen väestönosaan. Seuraavassa pari nopealla googletuksella löytynyttä linkkiä:

Tässä tyypillisiä epäiltyjä:


 
Jos satutte näkemään tälläisiä kaunokaisia vaikka stadissa, niin ne voivat hyvinkin olla samoja yksilöitä, kuin USA:n poliisin etsimät, sillä "Suomi ei enää ole lintukoto, eikä globalisaatiota voi vastustaa"? Joka tapauksessa sama käyttäytymismalli on leviämässä kaikkialle, missä päättäjät ummistavat silmänsä epäkohdilta "monikulttuuria" palvoen. Kannattaa siis olla varovainen.

 

Google

 

Takaisin / BackSeuraava / Next