web space | website hosting | Web Hosting | Free Website Submission | shopping cart | php hosting

 

 

Osa 2. Kemiallinen hyökkäys suomalaisia vastaan

 
 
Mitä tehdä huumekauppiaille?

Huumeidenkaupustelu ja huumemyönteisen ilmapiirin markkinoiminen, jota tekee tällähetkellä koko nuorisolle suunnattu viihde ja media, ovat kemiallista sodankäyntiä suomalaisia vastaan. Päättäjille "sota huumeita vastaan" on tyhjä  fraasi, kuten kaikki muukin heidän suussaan. Meille se ei ole fraasi.

Ainakin Helsingissä nuorten ja lasten huumeidenkäyttö on kasvanut samassa suhteessa, kuin poliittisen eliittimme suosimien tiettyjen maahantuotettujen määrä. Tämä näkyy varsin selvästi esim. nuorimpien ikäluokkien tyttöjen ikäisiään poikia nopeammasta huumeiden käytön lisääntymisestä, minkä julkaistut tilastot osoittavat. Kuka heille antaa vaikutteet, kun omasta ikäluokasta niitä ei löydy?

Vastauksen tähän kysymykseen sai kesällä 2000 lyhyellä Helsingin keskustan puistojen tarkkailulla. Lähes kaikki paikat, joihin ihmisiä mahtui, olivat täynnä "tummia miehiä" ja hyvinkin nuoria suomalaisia tyttöjä. Monesti oli havaittavissa seuraavanlainen tilanne: Nuoret tytöt tai lapset tapaavat maahanmuuttaja-koiraan, saavat jotakin käteensä, ja pian he hihittävät hysteerisesti. Huumeiden ilmaisjakelulla pohjustetaan myöhempää armotonta rahantekoa, jossa kauppatavarana ovat myös nämä tytöt itse.

Tilastojen näyttämälle löytyi siis syy. Tämä nuorison myrkyttäminen ja elämien tuhoaminen on valtiovaltamme erityisessä suojeluksessa, eikä siihen saa puuttua, eikä sitä saa edes julkisesti mainita.  Mikään ei toki estä oma-aloitteellisuutta ja "kansalaisaktivismia", jos haluat estää oman kansasi tuhoamista. Älä kuitenkaan odota sellaista media-suosiota ja ilmaista puffaamista, mitä hampurilaisbaarien rikkojat ja huoltoasemien polttajat saavat nykyisessä Suomessa.

Miten tulikaan mieleen nämä viralliset "aktivistit"? He hyökkäävät ihmisten elinkeinojen kimppuun, polttavat asuinrakennuksia ja uhkaavat väkivallalla, ja silti he kelpaavat TV-keskusteluihin esiintymään sivistyneinä. Mikset siis sinäkin: Huumekauppiaan elinkeinon vastustaminen ja vahingoittaminen on jokaisen järjissään olevan ja lähimmäisistään välittävän ihmisen valinta, ja hyväksytyn pakotteiden tason määrävät nämä median ja poliitikkojen hyväksymät maailmanparantajat. Let´s Go!

1.Tarkkaile lähistösi kouluja. Jos loppuviikon aamupäivän välituntien edellä näkyy koulun läheisyydessä odottelevan helpostitunnistettavan oloisia nuorukaisia, joiden luona sitten koululaisia poikkeilee, tilanne vaikuttaa huumeiden myymiseltä. Sillä ei ole merkitystä, onko ko. seisoskelijoilla huumeet mukanaan, sillä he ovat se linkki, jonka avulla nuoret ja lapset saavat tietää mistä niitä saa. Näkemäsi tyypit ovat syyllisiä.

Huumeiden kaupustelun voi paikallistaa myös muilla tavoilla. Kysy tuntemiltasi 12-16 -vuotialta, mistä niitä saa, ja käy tarkistamassa paikanpäällä.

2. Kun kohde on kierroksessa, suunnitellaan vastatoimi:
-Valokuvien ottaminen voi aiheuttaa agressiota, joten ota mukaasi riskejä kavereita, tai vanhempia henkilöitä. Muista että po. kansanryhmä on aivan varma siitä, että heitä kohdellaan oikeudessa silkkihansikkain, ja media toistaa heidän versionsa. He voivat aina puolustautua syyttämällä rasismista.
-Valokuvat voit levittää ensin kaveripiirillesi ja heidän vanhemmilleen. Samassa yhteydessä voi kertoa koulun tai kerrostalon lapsilta kuultuja kertomuksia po. häirikköryhmän käyttäytymisestä.
-Voit myös dokumentoida samaisen häirikköryhmän koiraita nuoleskelemassa "sakkolihaa".

3.Näitä dokumentteja vilauttamalla olet ehkä jo tavannut henkilöitä, jotka ovat hyvinkin valmiita puuttumaan tähän touhuun ominkin käsin. Hyvä. Älä näytä aineistoasi rehtorille tms. koulukuraattorille. Nykyisessä Suomessa hän on hyvin usein"multikultturellahtava". Saat vain poliisin niskaasi.

4. Pelkkä tarkkailu toimii häirintänä, joka vaikeuttaa huumeiden ym. tartuntojen levittäjien toimia. Älä anne niille työrauhaa.

Eräshyvä tapa saada jotain tapahtumaan, on ihmisjoukon kokoaminen. Kokouskutsut tms. ovat naurettavia. Huhun levitys on parempi tapa. Muista, että suomalaiset on peloteltu hyvin perusteellisesti "rasismi"-leimalla. Menee työpaikka ja saa fanaatikko-lauman räksyttämään ikkunansa alle. Siksi käytämme taitoa.

Hyväoikotie onnistuneeseen huumekaupan vastaiseen tempaukseen olisi po. häirikköryhmään kuuluvan ja -kuten näillä on tapana- hyvin nuoria suomalais tyttöjä kerskakuluttavan uroksen paikallistaminen itseteossa. Sitten vaan pikainen soitto tytön faijan kännykkään, että "täällä sinun tytärtäsi juuri ..." Parhaassa tapauksessa saamme aikaan "loppuratkaisun".

Aikuisväestön aktivoiminen on siis välttämätöntä, ja tuloksellista. Aikuiset kannattaa siis ohjata oikeaan aikaan oikeaan paikkaan, jotta isänmaallinen henki heräisi. Huumeidenvastaista tempausta hiljaisesti tukevan ihmisjoukon läsnäolo on muutenkin välttämätöntä, sillä muuten pienen aktivistiryhmän toimet voidaan selittää pelkäksi häiriköinniksi.

Ensimmäinen askel on voittaa meihin aivopesty asenne, ettei tämänkaltaisiin sosiodraamoihin voi puuttua. Miksi ei voisi? Silmiemme alla tuhotaan toisen ihmisen elämää osana tietoista prosessia vähentää suomalaisten määrää vahingoittamalla nuorten naisten, tulevaisuuden synnyttäjien, psyykkistä eheyttä ja vaurioittamalla heidän kykyaan pysyvän ihmissuhteen ylläpitämiseen ja perheen perustamiseen. Maahantunkeutujat tekevät sen tietoisesti.

Huumeiden agressiivinen markkinointi, viranomaisten riittämättömät resurssit puuttua siihen, ympäri Eurooppaa ajelehtineiden turvapaikanhakijoina esiintyneiden rikollisten "kotouttaminen" Suomeen, pikkulapsille tarkoitettujen valmisvaatteiden kummallinen seksismi, nuorisoviihteen painottaminen afroamerikkalaisen crack-kultuurin kliseisiin, ja päättäjiemme salainen yhteisymmärrys "mietojen" huumeiden laillistamisesta, -nämä ovat kaikki ikäänkuin samaa suomalaisten sukupuuttoon hävittämiseen tahtäävää suunnitelmaa?

Helsingin Sanomissa pariinkertaan koepallona heitetty suunnitelma 2 000 000 - 6 000 000:n ulko-eurooppalaisen maahantunkeutujan tuottamisesta pelkästään Suomeen (5,5 miljoona asukasta) merkitsee kansanmurhaa. Me katoamme etnisenä ryhmänä. Voidaan myös kysyä, kuinka "suvaitsevaisia" nämä naistensilpoja-kulttuureista tuotetut ovat meitä kohtaan ollessaan enemmistänä? Haaveita islamilaisesta tasavallasta Suomeen kuuluu olevan jo nyt.

Suomalaisten hävittämissuunnitelman kärkenä ja myös eniten spontaania vastustusta herättävänä osana on toistaiseksi huumeiden levittäminen ja laillistaminen. Siihen siis pitää iskeä kiinnittämällä yleisön huomion asioihin, joita tapahtuu ympärillämme, mutta mediat eivät kerro. Koska ihmisten kuva ympäröivästä todellisuudesta on nykyisin pääosin median luoma, eikä media vahvista sitä mitä jokainen näkee omilla silmillään, omia havaintoja ei uskalleta myöntää todeksi, ja tarkistaa mielipiteitä ja puheita niiden mukaisiksi.

"Monikulttuuri-Suomi" onkin kehittämässä kansalaistensa tajuntaan samanlaista kaksois-ajattelua, kuin Neuvostoliitossa: Jokainen tiesi, ettei propaganda ole totta, mutta jokainen tiesi myös, että oli käyttäydyttävä niinkuin uskoisi siihen. 2000-luvun Suomessa tähän ilmiöön liittyy NL:oa enemmän itsepetosta, eli uskotaan todella että maailma on sellainen kuin Tarja Halonen ja Paavo Lipponen sen selittää, eikä kuten omat silmä todistavat.

Tämä itsepetoksen kierre katkeaa, kun kansalainen saadaan sanomaan ääneen sen mitä ajattelee. Hänen tajuntaansa jää silloin muistijälki: "Minä sanoin/tein noin. Olen siis jo rikkonut vaikenemisen rajan." Hallitusten suosimien maahantunkeutujien tunnistaminen huumerikollisiksi ja myrkyttäjiksi on askel tähän suuntaan.

Innostamalla huume-invaasion kohteina olevien lähiöiden asukkaita ottamaan aloitteen huumekaupan karkoittamiseen nurkistaan ja koulujen ympäriltä, heidät voidaan saada ottamaan myös ratkaiseva askel pois alistumisesta establishmentin pakottamaan "yleiseen mielipiteeseen", omien todellisten kokemusten ja järkeilyn mukaiseen ajatteluun ja myös sen ilmaisemiseen. Tämä ei tapahdu itsestään, vaan siihen tarvitaan asioiden tietoista johdattelua, ja joku joka ottaa homman hoidettavakseen. Miksi et Sinä?

Miten toimia?

Jos odotamme toisenlaista politiikkaa hallituksilta ja puolueilta, saamme odottaa maailmanloppuun asti, -ja se tulee suomalaisille nopeammin kuin kukaan luuleekaan. Kansalaisten on siis ryhdyttävä omatoimisiksi. Spontaaneja "iskuja" maahantunkeutujia kohtaan onkin esiintynyt, mutta ne ovat olleet etupäässä yksilöiden turhautumien purkamista ilman tietoista suunnitelmaa siitä, miten niillä vaikutetaan yleiseen mielipiteeseen.

Eräässä tyypillisessä tapauksessa lehdistö melusi "skinien" rikkomasta maahanmuuttaja-perheen rivitalon ikkunasta. Iltapäivälehden kuvassa tämä kuuluisa ikkuna oli vielä suhteellisen ehjä, -vain yhden kiven tekemä yksi reikä. TV-uutisissa koko kuisti oli jo säpäleinä. Mitä on sellainen toiminta, jota vastapuoli täydentää, jos toimija itse ei ole tarpeeksi aikaansaava??

Harkitsemattomilla räyhä-teoilla saadaan vain lisäaikaa Halosille ja Biaudeteille sumuttaa suomalaisia huomaamasta sitä mitä heidän maassaan tapahtuu. Tärkeintä, ja ainoa tärkeä seikka, on teon vaikutus yleiseen mielipiteeseen. Etujoukon ei tarvitse aloittaa "ylilyöntejä". Niitä sattuu itsestään, jos kansa on tarpeeksi vihaista.

Tehtäväsi on siis suuren yleisön herättäminen huomaamaan suomalaisiin kohdistuva kansanmurhan uhka. Väkivalta, jonka media liittää skineihin, toimii Biudettien haluamaan suuntaan, mutta huomion kiinnittäminen po. suomalaisten vieraanvaraisuutta ja humaanisuutta väärinkäyttävän joukon suorittamaan suomalaisen nuorison myrkyttämiseen, -se on rautaa.

Jos joku tuttavasi aikoo kokeilla huumeita, voit vedota hänen järkeensä ja itsesuojeluvaistoonsa: "Ajattele vähän, -huumeet ovat n..kerien ja kommunistien juttu. Haluatko syödä kongoidin paskaa?"

Kaikkien niiden avainsanojen, joiden käyttölle ns. ihmisoikeusjuristit ja heidän huumeita tötsyttelevät suojattinsa aikovat rahastaa suomalaisilta pitkän pennin ("Jos suomalainen sanoo pahan "N-sanan", heti rikosilmoitus ja soitto meille RKP:hen", opetetaan maahantuotettuja.) sijasta voidaan puhua huumeisiin liittyvin termein: Myrkyttäjä, kuolemankauppias, maahantuotettu huumekaupan huippu-osaaja, jne. Keksi itse.

Jonain päivänä Martin Scheissenit ja muut suomalaisia kuristavat sensorit toki saavat läpi lain näidenkin sanojen kriminalisoimisesta, mutta sille tullee nauramaan puoli maailmaa, ja monen suomalaisen silmät avautuvat.

Toki mediassa tullaan selittämään, "etteivät kaikki maahantunkeutujat ole rikollisia, eikä ole todistettua että s...lit myyvät huumeita." Älä piittaa. Kyllä koululaiset tietävät minkävärinen on huumekaupustelija.

Ryhdy siis toimeen heti. Vihollinen on kimpussamme ja hallitus on niiden puolella.

 

 
Kirjoita vieraskirjaan
Sign My Guestbook
Guestbook by GuestWorldLue vieraskirja
View My Guestbook
 
Takaisin / BackSeuraava / Next