web space | website hosting | Business Hosting Services | Free Website Submission | shopping cart | php hosting

 

 

  Eurooppalaisten etninen puhdistus, osat 1., 2., 3 ., 4., 5., 6.,7.,8.

 

 

 

 

 

 

        Vasemmiston monikulttuurisesta

        hourupäisyydestä maksettava hinta?!

 

 

 

Viimeaikaisessa englantilaisessa keskustelussa on tuotu yllättäen esiin jo kauan tiedetty tosiasia: Poliitikot ja viranomaiset ovat vaikenemalla ja tehtäviään laiminlyömällä uhranneet tuhansia brittiläisiä tyttöjä ja lapsia "monikulttuurin" alttarille, -siis vasemmistoliberaalien houreille, estääkseen virheellistä politiikkaansa paljastumasta.

Nuoret naiset ja tytöt on siis heitetty poliittisen Moolokin kitaan yhteiskunnan vallanpitäjien tietoisella päätöksellä? Ei ainoastaan seksuaali- ja henkirikokset, vaan myös hyvin nuorten tyttöjen alistaminen seksikaupan myyntiartikkeleiksi "etnisten" rikollis-jengien toimesta on ollut jo vuosia ja on yhä osa sitä "monikulttuurin" todellisuutta, jota englantilaisten sen enempää kuin suomalaistenkaan ei toivota saavan tietoonsa.

Myös Suomessa viranomaiset ja avustustyöntekijät ovat kertoneet havainneensa "organisoitua toimintaa" tämänkaltaisella alueella. Julkisen vallan toimenpiteitä saamme ilmeisesti odottaa turhaan? Eihän suomalaisten tyttöjen elämä ole tärkeää.


Referaatti BBC:n uutisesta:

 "Panorama" (BBC:n toimitus) paljastaa, kuinka nuoria tyttöjä, joskus jopa 12v-ikäisiä, on koulittu prostituutioon katujengien toimesta Britanniassa. On yleinen ja kätketty rikos, että jengit ottavat kohteekseen nuoria tyttöjä prosessissa, joka alkaa kasvuikäisten hauskanpidolla mutta johtaa pian seksuaaliseen väärinkäyttöön, huumeriippuvuuteen ja prostituutioon.

Tytöt ovat usein imarreltuja vanhempien poikien huomiosta, ja omaksuvat ajatuksen että pitää olla vanhempi poikaystävä, mutta se mikä alkaa ystävyytenä kääntyy pian iljettäväksi hyväksikäytöksi.

"Panorama" haastatteli "Janea", joka oli joutunut yhden jengin kynsiin. Hän kertoi, että kaikki alkoi kun hän tapasi ryhmän poikia paikallisessa keskustassa. "Käsittely alkaa heti kun tapaa heidät, ja he ovat niin ystävällisiä, vievät McDonaldsiin , ja ostavat savukkeita. Olin ihastunut kun vanhemmat pojat olivat ensimmäistä kertaa kiinnostuneita minusta. Se on 13-vuotiaasta kivaa."

Mutta asiat saivat pahemman käänteen, kun pojat toivat ystäviään, jotka olivat vanhempia. Hyväksikäyttö alkoi kahden miehen pitäessä Janea kiinni ja kolmannen raiskatessa häntä. Jane oli liian peloissaan kertoakseen vanhemmilleen, ja viikkojen ajan häntä paritettiin ja pakotettiin suojaamattomaan seksiin yhä uusien ja uusien miesten kanssa päivästä päivään.

Jane kertoo, kuinka jengi totutti hänet käyttämään huumeita, joista hän jäi "velkaa", mitä hän maksoi makaamalla lukuisten miesten kanssa. Vaikka jengi teki rahaa hänellä, hän ei koskaan saanut penniäkään. Koko tämän ajan Jane asui kotonaan, eikä hänen vanhemmillaan ollut mitään käsitystä missä mennään. Jane löysi lopulta voimaa jättääkseen jengin, vaikka he uhkailivat häntä ja hänen perhettään.

Jane kertoi asiasta poliisille, mutta vetäytyi myöhemmin kertomansa takaa kun poliisi ei voinut taata hänen turvallisuuttaan. Tapausta tutkittiin, mutta poliisin mukaan ei löytynyt tarpeeksi todisteita oikeudenkäyntiin.

Poliisi onnistui hajoittamaan erään jengin, joka oli tuottanut nuoria naisia Englantiin seksikauppaan ja groomannut , koulinut prostuutioon, internetistä saalistettuja lapsia. Mutta brittiläisiin tyttöihin, joita tuotiin maan eri puolilta hyväksikäytettäviksi, ei kiinnitetty huomiota.

Lasten parittaminen seksikäyttöön ei esiintynyt hallituksen poliisille osoittamissa (rikoksen-ehkäisy) tavoitteissa. Ylikonstaapeli Timothy Brain selvittää:

Poliisi välttää huomaamasta tyttöjen riskiä tulla vedetyksi prostituutioon.

"Tottakai sillä on paikkansa muiden haasteiden ja prioriteettien joukossa poliisin työssä, mutta yksinkertaisesti ei ole tiedusteluaineistoa tämän alueen vakavista ongelmista eikä ole edellytyksiä sisällyttää sitä osaksi poliisin suunniteltuja prioriteetteja."

Mutta sisäministeriö on ollut tietoinen ongelmasta jo vuosia. Kymmenisen vuotta sitten viranomaiset olivat niin tietoisia lapsiprostuutiosta, että poliisi ja sosiaaliviranomaiset käynnistivät pilottiprojektin Wolverhamptonissa ja Nottinghamissa oppiakseen käymään siihen käsiksi.

Wolverhamptonin tiimiä johti kersantti Lyndon Whitehouse: "Runsaan 18 kuukauden aikana me tutkimme 91 tapausta. 71:ssä niistä paljastimme todisteita pakottamisesta. 35 tapausta veimme syyttäjälle. 35:ttä aikuista syytettiin lasten hyväksikäyttämisestä prostituutioon ja käytännöllisesti kaikki heidät tuomittiin."

Whitehousen ryhmä osoitti, että tähän rikollisuuteen voidaan puuttua muuallakin kuin Wolverhamptonissa. Nuoria tyttäjä käyttäviä jengejä, jotka veivät tyttöjä kaupungista toiseen, he havaitsivat koko maassa.

Tänään tilanne on ankea. Pystyimme löytämään vain kaksi poliisilaitosta, jotka ovat valtuuttaneet yksikköjä työskentelemään (tässä aihepiirissä) muiden viranomaisten kanssa. Blackburnissa uusi poliisin yksikkö taistelee lapsiprostuutiota vastaan yhdessä sosiaalipalvelun, opetustoimen ja terveysviraston kanssa. Mutta onko heillä tarpeeksi henkilökuntaa tähän tehtävään?

Me kysyimme sisäministeriöstä, miksi vuosikymmen Wolverhamptonin ja Nottinghamin pilottiprojektin jälkeen, kun ongelman poistamisen mahdollisuus osoitettiin, hallitus ei tee tarpeeksi. Vernon Coaker MP, poliisiasioiden ali-sihteeri, vastasi: "Sanoisin, että olemme parantaneet tukeamme uhreille. Jos me puhumme poliisille ja syyttäjille, me tiedämme että tämä on vaikea alue asettaa (pitäviä) syytteitä. Osa ongelmaa on uhrien luottamuksen saaminen todisteiden saamiseksi heiltä."

Hallitus painottaa kasvavia lukuja onnistuneista lasten hyväksikäyttäjien ja prostuutio-rikosten syytteeseen panoista. Vernon Coaker sanoi: "44 henkilöä todistettiin syyllisiksi 2003 lain aikana. ... Vanhan lain aikana kahdeksan vuotta sitten saatiin vain kuusi tuomittua."

Seuraavana päivänä sisäministeriö kertoi Panorama-toimitukselle, että lasten parittamisen ehkäisy on sisällytetty poliisin tavoitteisiin. Hallitus ilmoitti myös tuottavansa varoitus-videon kouluissa käytettäväksi. Sillä aikaa yksi historian vanhimmista rikoksen lajeista jatkaa lasten ja heidän myöhemmän aikuisen elämänsä tuhoamista."

BBC 26 March 2008

Teenage Sex For Sale: Panorama

Police talking to young girls on the street at night
Teenage Sex For Sale: Panorama, BBC One 10.35pm, Thursday 27 March 2008

A Panorama investigation has uncovered how girls, sometimes as young as 12, are being groomed for prostitution by gangs on the streets of Britain.

In what is often a hidden crime, gangs are targeting young girls in a process that starts as adolescent fun but soon leads to abuse, drug addiction and prostitution.

The girls are often flattered by the attentions of older boys and like the idea of having an older boyfriend, but the initial friendship can soon turn ugly.

We spoke to "Jane" who got caught up with one of the gangs. She told Panorama that it all started when she met a group of boys in the local town centre:

"The grooming starts when you meet them and they're nice to you and take you for McDonalds and buy you cigarettes. I was flattered by it at first cos older boys were interested in you, which at 13 is nice."

But things took a sinister turn when the boys brought their friends, who were older, and Jane realised she'd been passed on. The abuse started with Jane being held down by two of the men while another raped her.
She was too scared to tell her parents and within weeks she was trapped and pimped, being forced to have unprotected sex with a succession of men day after day.

She explains how the gang introduced her to drugs, building up a debt that had to be worked off by sleeping with lots of different men. Although the gang was making money from Jane, she never saw a penny of it.

All this time, Jane was still living at home and her parents had no idea what was going on. She eventually found the strength to leave the gang, despite the threats against her and her family.

She reported the case to the police but later withdrew her allegations, worried that the police could not guarantee her safety. The case was investigated but the police said they couldn't find enough evidence for a prosecution.

Hidden crime

Police have had success in breaking up gangs who've trafficked young women into the UK for the sex trade. And grooming of children by predators on the internet has rightly gained a huge amount of attention.

But British girls being moved around the country for abuse has attracted almost no attention.

The pimping of children doesn't appear anywhere on the government's official targets for the police. Chief Constable Timothy Brain , Association of Chief Police Officers lead on prostitution explained why:

Vulnerable young girl

The police look out for girls at risk of grooming into prostitution
"It certainly has to fight for air space amongst a plethora of other challenges and priorities for the police service, and certainly if forces don't have intelligence about a significant problem existing in their area, they're not likely to include it as part of the policing plan priorities."

But the Home Office have known about the problem for years. A decade ago officials were so concerned about child prostitution that police and social services pilot projects were set up in Wolverhampton and Nottingham to learn how to tackle it.

In Wolverhampton the team was led by Det Sgt Lyndon Whitehouse :

"Over an 18-month period we investigated 91 cases. In 71 of those we uncovered evidence of coercion and exploitation. In 35 cases we brought a prosecution, 35 individual adults were charged with offences in connection with the exploitation of children for prostitution and virtually all of those people were convicted."

His team showed how these crimes could be tackled not only in Wolverhampton, but throughout the country as they tracked gangs taking young girls from city to city
.

Understaffed

Today the situation is bleak. We've only been able to find two police forces in the United Kingdom that have dedicated units working with other agencies.

In Blackburn , the new police unit fighting child prostitution works with social services, education and health teams. But does it have enough officers for the task?

We asked the Home Office, if, a decade after the pilot project in Wolverhampton and Nottingham demonstrated the problem could be tackled, the government was doing enough. Vernon Coaker MP , Under-Secretary of State for Policing, responded:

"I'm saying we have done better in terms of the support we give to victims, if we talk to police and prosecutors we know it's a difficult area to prosecute. Part of the problem is how we give the confidence to the victims in order to give evidence."

And the government points to a rising annual number of successful prosecutions for child grooming and prostitution offences, Vernon Coaker said:

"It's 44 people convicted under the 2003 Act. We look back to the eight years under the old Act... the eight years before 2003 [and] there were actually just six convictions."

The next day the Home Office told Panorama to confirm that pimping children will be covered in new police targets and the government has said it will produce a warning video for use in all schools.

Meanwhile, one of the oldest crimes in history continues to threaten children at the threshold of adult life.

Teenage Sex For Sale: Panorama BBC One 10.35pm on Thursday 27 March 2008.

If you have been affected by the issues raised, you can call the Coalition for the Removal of Pimping helpline on 0113 240 3040.
 

 

 

"Vapaa liikkuvuus" on johtanut siihen, että kymmenet tai sadat tuhannet itäeurooppalaiset ja köyhien maiden tytöt tulevat pakotetuksi tai houkutelluksi prostuutioon organisoidun rikollisuuden toimesta. Toisin paikoin nämä tyttökauppiaat käyttävät varsin häikäilemätöntä väkivaltaa uhrejaan kohtaan. Yksi toisensa jälkeen vasemmiston ja globalisaation kannattajien suosimat tavoitteet osoittautuvat tuhoisiksi suojattomimmille ja heikoimmassa asemassa oleville ihmisille.

 

 


Samaan aikaan kun Suomessa käynnistetään ajojahtia julkisuudenhenkilöä kohtaan, joka on erehtynyt mainitsemaan vitsinä sanan "mokkakikkeli ", Englannissa puhutaan jo ääneen po. idän prinssien tekemisistä nuorten naisten ja lasten parissa. Katsommekin, mitä "Daily Mail" kirjoittaa:

Daily Mail, KATHRYN KNIGHT -  27.04. 2008

"Onko poliittinen korrektius estänyt poliisia lopettamasta teini-ikäisten seksiorjien kurjuutta?"

 

"Heidän kasvonsa katoavat varjoihin, mutta "Jane" muistaa hänen vuoteeseensa öisin tuotujen miesten hirvittävän lukumäärän. "Se tapahtui joka yö. Siellä oli joukoittain miehiä..." Janen ääni murtuu. "Ei niitä pystynyt laskemaan." Se oli kuin liukuhihnalla, hän muistelee.

Liukuhihna miehistä, jotka kaikki halusivat seksiä 14-vuotiaalta tytöltä. Vastenmielistä. Nuoria tyttöjä pakotettiin prostituutioon aasialaisten ja afro-karibialaisten jengien toimesta. Tämä vaikuttaa keskiaikaiselta kauhistuttavalta painajaiselta, mutta tapahtui 21:n vuosisadan Yorkshiressä, eivätkä Janen kokemukset lapsiprostuutiosta ole painajaisia vaan todellisuutta.


Niinkin monen, kuin 5000:n alaikäisen brittiläisen tytön uskotaan joutuneen  vedetyksi prostituutioon rikollisten jengien toimesta.

Tämä on pahaenteinen ja hyvin epämielyttävä näkymä, eikä pelkästään siksi että näihin rikoksiin liittyy usein rodullinen elementti: Monissa tutkituissa tapauksissa parittajat ovat olleet peräisin aasialaisista ja afrokaribialaisista yhteisöistä.

Kuten joidenkin nuorten uhrien vanhemmat väittävät, viranomaiset ovat haluttomia puuttumaan asiaan siinä pelossa, että rotujen suhteet (race relations) kärjistyisivät alueilla joilla on suuria etnisiä vähemmistöjä.

Tänään (27.04.2008), kahdeksan kuukauden tutkimisen jälkeen BBC:n lippulaiva, ajankohtaisohjelma 'Panorama' esitti todisteet nuorten tyttöjen joutumisesta yhä useammin seksuaalisesti hyväksikäytetyiksi ja pahoinpidellyiksi,  rikollisten jengien parituksen kohteeksi ja koko elämän kestävään häpeään ja alennustilaan vielä tuskin teini-ikäisinä.

Kaikki nämä tytöt vahingoittuvat sen seurauksena, mitä he joutuvat kestämään, samalla kun tietyissä kortteleissa poliisi laiminlyö heidän suojelemisensa seksuaalisilta saalistajilta, jotka hiipivät Britannian alueellisiin keskuksiin (sexual predators who stalk Britain's regional centres).

Kuten Aravinda Kosaraju, kampanjaorganisaatio Crop:in, "Coalition for the Removal of Pimping", tutkija sen esittää: "Näiden tyttöjen kärsimysten hyväksikäyttäminen on kauhistuttavaa. Se minkä kanssa olemme tekemisissä, on rikollisuutta, ja sitä pitää vastustaa riippumatta tekijöiden rodusta (race of the perpetrators)." "Meidän on pystyttävä tunnistamaan se  lapsiin kohdistuvaksi organisoiduksi rikollisuudeksi."

Tästä on vaikea olla erimieltä, kun on kasvokkain Janen tarinan brutaalien yksityiskohtien kanssa. Hento blondi, joka ei näytä edes 18-vuotiaalta, hänen muistonsa seuraavat masentavan tuttua kaavaa: Tultuaan lähennellyksi mielistelytaitoisten vanhempien miesten taholta, uhri tehtiin riippuvaiseksi kalliista huumeista ja jatkuvasta valheellisesta imartelusta.

Seksuaaliset suhteet tulivat kuvaan mukaan jo ennenkuin hyväksikäyttäjät alkavat tiukentaa kontrolliaan uhkauksilla, väkivallalla ja huumeilla myydäkseen tyttöä muille miehille.

Janen kohtalo on oppikirjaesimerkki. Kierre alkoi viattomasta keskustelusta myöhäisteini-ikäisten ja parikymppisten aasialaisten miesten kanssa kaupunkikävelyllä koulukavereiden seurassa.

Hän oli tähän aikaan vasta 13-vuotias.

"Groomaus(kouliminen prostituutioon) alkaa jo kun tapaat heidät, ja he ovat ystävällisiä sinulle, vievät sinut McDonaldsiin ja ostavat sinulle savukkeita", kertoo Jane 'Panoramalle'.

Suomentajan huomio: Pitäisikö suomalaisia koulutyttöjä varoittaa tälläisestä, sillä metodit ovat samat kaikkialla, ja samat henkilötkin liikkuvat sekä Suomessa että Englannissa maahanmuuttajina ja turvapaikkaturisteina?

"Olin imarreltu, kun vanhemmat pojat olivat kiinnostuneita minusta. Se on 13-vuotiaana hienoa." "Ja sitten sinä alat tapailla serkkuja ja veljiä, ja silloin sinulle selviää että sinut on hyväksytty koska hengailet vanhempien ihmisten ympärillä."

Eikä kulu kauaa ennenkuin "hengailu" saa pahaenteisempiä sävyjä. "He alkavat kosketella sinua, ja puhuvat seksuaalisista asioista sinulle", Jane kertoo 'Panorama'-toimittajille. "Ja sitten hyväksikäyttö alkaa. Kaksi miestä piti minua paikallaan kun kolmas raiskasi minua."

"Ja siellä oli muita miehiä katselemassa."

Jane oli liian peloissaan kertoakseen vanhemmilleen, ja jengin uhkaukset estivät häntä edes yrittämästä pyytää apua joltakin. "He sanoivat sellaisia asioita, kuin että räjäyttävät kotini tai jengiraiskaavat äitini", Jane kertoo. Viikkojen ajan hänet pakotettiin suojaamattomaan seksiin peräkkäisten miesten kanssa päivästä päivään.

Hämmästyttävää kyllä, Jane pysytteli koulussa ja palasi kotiin useimpina iltoina. Hänen vanhempansa olivat voimattomia pitämään häntä kurissa. Janen kokemuksista tuli hänelle osa normaalia elämää.


"Harrastin seksiä erilaisten miesten kanssa. Yksi tuli sisään, teki mitä halusi, ja hänen mentyään tuli toinen," kertoo Jane.

Jane merkitsi parittajilleen hyvää tulolähdettä, "big money". Metropolitan Policen mukaan parittaja voi tehdä 300 000 tai 400 000 puntaa vuodessa myymällä 16-vuotiasta tyttöä. David Barrett, soveltavien tieteiden professori Bedfordshiren yliopistossa joka on kirjoittanut useita kirjoja lapsiprostuutiosta korostaa, että 'mitä nuorempi tyttö, sitä enemmän rahaa hän tuottaa parittajilleen. "Rikollinen verkosto voi kerätä näin hyvin merkittäviä rahasummia", kertoo Barratt.

Jane ei tietenkään saanut penniäkään, vaan hänen "velkansa" kasvoi päivittäin. Tämä oli ansa joka oli varmistettu tekemällä hänestä huumeriippuvainen. "He tarjoavat sinulle cannabista ja alkoholia, ja kun olet tehnyt niin jonkin aikaa, heillä on ecstasyä ja kokaiinia. Sitten he haluavat sinun ottavan heroiinia ja crackiä. Sinusta tulee riippuvainen," kertoi Jane TV-ohjelmassa.

"Sinun ei tarvitse maksaa huumeistasi mitään, -sinä harjoitat seksiä lukuisien miesten kanssa ja nämä maksavat heille."

Kaikkialla tämä kuvio on liiankin tuttu, -myös Penninesissä Blackburnissa. Täällä, entisessä tehdaskaupungissa, nuorten tyttöjen groomaaminen "seksityöhön" paikallisten ganstereiden toimesta on huomattu ja poliisi on perustanut erityisryhmän, "Operation Engage ", käydäkseen ongelmaan käsiksi.

Ensimmäinen huomattavampi juttu koski kahta miestä, joilla on historiaa nuorten teini-ikäisten saalistamisessa. Tämä tapaus korosti sitä, mitä jotkut jo epäilivätkin: Parittamisella on etninen (Daily Mail: racial) tausta.

32-vuotias Qaiser Naveed ja 46-ikäinen Zulfgar Hussain tuomittiin vankilaan lähes kuusi vuotta jatkuneesta lapsenryöstöstä, sukupuolisesta sekaantumisesta lapseen ja huumeiden hankkimisesta.

Naveedin ja Hussainin molemmat uhrit olivat juuri 14 täyttäneitä, eikä tyttöjen vanhemmilla ollut mitään käsitystä siitä, mikä oli aiheuttanut ne suuret muutokset joita he havaitsivat tyttärissään.  Kuten Janen tapauksessa, näiden kahden tytön tarina noudattaa tavallista kaavaa. Nimitämme tyttöjä "Lindsayksi" ja "Fionaksi".

Molemmissa perheissä kannettiin huolta tyttöjen ongelmista kotona, mutta he olivatkin vanhempien miesten lumoissa. "Me tapasimme Zulfin ja Qaisin käydessämme Blackburnissa", Lindsay, joka on nyt 16-vuotias, kertoo tänään.

"Me olimme kavereita. He antoivat meille purkeittain olutta, pulloittain Jack Danielsia, joskus ecstasyä, kokaiinia ja pilveä."

"Me tiesimme, että jossakin vaiheessa he odottavat saavansa seksiä meiltä, mutta me emme ajatelleet että siinä olisi ollut mitään väärää."

Se tapahtui pian: Molemmat tytöt tulivat nopeasti riippuvaisiksi, ja heidät vedettiin sisään vaietun seksuaalisen riiston maailmaan samaan aikaan kun heidän vanhempansa vain saattoivat katsoa avuttomina kuinka heidän tyttäristään tulee villejä ja kontrolloimattomia, ollen poissa kaikki yöt ja ollen kaiken kurinpidon ulottumattomissa.

Kuten Fionan äiti "Megan" asian ilmaisee: "Tyttäremme suhtautumistapa kaikkeen muuttui. Hän ei pitänyt meitä enää perheenään."

Kaikki Meganin lukuisat valitukset ja kirjelmät viranomaisille olivat tuloksettomia, kunnes paikallinen parlamentinjäsen, Jack Straw, liittyi mukaan. Parissa viikossa molemmat tytöt otettiin turvaan ja eroon vaikeuksiensa lähteistä.

Suomentajan huomio: Kaikki kiitos ja kunnia suurelle ihmiselle, Jack Strawille! -Meiltä Suomesta löytyy vain poliitikkoja, jotka kanavoivat julkista rahaa mitä kummallisille "kansalaisliikkeille" joiden missio on estää maahanmuuttajien arvostelu räksyttämällä kaikille jotka uskaltavat kertoa todellisuudesta sen mitä näkevät, ja toisaalla pikkuhiljaa tuputtaa kasvavalle sukupolvelle käsitystään, että "seksityö" on aivan normaalia...??!!

Kauhistuttavinta tässä on, ettei tämä riittänyt suojelemaan tyttöjä "Zulfilta" ja "Qaisilta". Raivoissaan nämä miehet sieppasivat tytöt turvapaikasta ja palauttivat heidät "seksityön" pariin.

Tälläkertaa koveneva ja yhä sairaammaksi muuttuva väkivalta, jota tytöt nyt kohtasivat, muodosti käännekohdan Lindsaylle ja Fionalle. He molemmat löysivat rohkeutta mennä kertomaan miehistä poliisille.

Yksi sattumus oli merkitsevin: "Kun Zulfi hyökkäsi Fionan kimppuun, se oli pahinta," Lindsay sanoo lyhyesti.

"Muistan kuinka Fiona kirkui kun Zulfi hakkasi häntä selkään rautatangolla kun ei ollut saanut Fionalta seksiä." "Luulen, että Fiona suostui lopulta rauhoittaakseen hänet."

Tämänkaltainen väkivalta ei ole ("monikulttuurisissa suhteissa", suom.lis.) poikkeuksillista. Jane kertoo myös joutuneensa uhatuksia useamman kerran kuin pystyy muistamaankaan.

"Kerran minut poimi mukaansa vanhempi mies, joka vei minut pysäköintihalliin." "Hän otti aseen autonsa istuimen alta, laittoi sen päätäni vasten ja kertoi minulle, että kuolen kolmessa sekunnissa", Jane muistelee."Hän painoi liipasinta, mutta ase ei ollut ladattu. Hänen mielestään se oli hauskaa."

Lopulta, kauhistuneena omasta elämästään, Jane uskoutui vanhemmilleen, jotka ilmoittivat asian poliisille.

Mitä ilmoituksesta seurasi, siitä ollaan yhä erimielisiä. Vaikka viranomaiset sanovat, ettei löytynyt tarpeeksi todisteita syytteen nostamiseen, Jane pysyy väitteessään että hän oli pakotettu vetämään takaisin ilmoituksensa koska poliisi ei pystynyt takaamaan hänen turvallisuuttaan.

Janen tapaus valottaa erästä keskeistä ongelmaa: Kyseisessä hämärässä maanalaisessa maailmassa ei todellakaan ole helppoa poliisille eikä uhreille hankkia kestäviä todisteita hyväksikäytästä. Lapsi-protituoidut eivät seiso kadunkulmissa, vaan enemmänkin harvojen tietämissä paikoissa, kuten asunnossa taxi-firman ullakolla.

Vain hyvin harvat uhrit kääntyvät poliisin puoleen saadakseen apua, ja poliiseilta on vähennetty resursseja tarkkailla tunnettuja "pick-up"-paikkoja, puistoja, ostoskeskusten auloja ja kadunkulmia, etsien tyttöjä joilla on riski joutua groomatuksi prostuutioon.

Monet viranomaiset eivät halua kuunnella. Ja vaikka he yrittäisivät suojella uhreja, useissa tapauksissa juttua ei saada vietyä oikeuteen koska lapset ovat liian peloissaan puhuakseen. Kuten Sara Swann, aiempi hallituksen neuvonantaja lapsiprostuutio-kysymyksessä, sen ilmaisee: "Monet tytöt ovat peloissaan, ja syystä. Meillä on tiedossa tapaus West Midlandssista, jossa tytön kieli naulattiin pöytään kun hän aikoi kertoa", jatkaa Swann. "Toiselle tytölle kaadettiin kannullinen kiehuvaa vettä suuhun. Et voi antaa todistajanlausuntoa kun tälläistä on tapahtunut."

Rotu-kysymys (Daily Mail: "race issue") osoittautuu ongelmaksi: Vuonna 2004 "Channel 4:n" dokumentti Bradfordissa toimivista aasialaisista parittajista vedettiin pois ohjelmistosta  West Yorkshiren poliisikomentajan vaatimuksesta. Hän pelkäsi ohjelman ajankohdan aiheuttavan levottomuuksia yhteisössä.

Mutta silti on toivoa. Kymmenisen vuotta sitten Wolverhamptonin pilottiprojekti osoitti, että poliisin ja yhteisöjen johtajien keskitetyillä toimilla rikoksentekijät voidaan paikallistaa.

Wolverhamptonin hankkeen aikana, jolle oli vain 18 kuukauden rahoitus, uhrit otettiin "turvataloihin" alueen ulkopuolelle. Se osoittautui poikkeuksellisen tehokkaaksi, kertoi teemin johtaja etsiväkersantti Lyndon Whitehouse 'Panoramalle'.

"Me tutkimme 91:tä tapausta, ja 71:ssä niistä me paljastimme todisteita pakottamisesta ja hyväksikäytästä, ja 35:ssä tapauksessa nostettiin syyte." "Kolmekymmentäviisi aikuista pidätettiin lasten riistämisessä prostituutiolla ja lähes kaikki näistä henkilöistä tuomittiin", kertoi Lyndon Whitehouse TV-ohjelmassa.

Suomentajan lisäys: Suomessa "demokraattiset lakimiehet" estäisivät etnisten parittajien tuomitsemisen?

Hänen tiiminsä osoitti, kuinka tälläisiä rikoksia vastaan voidaan toimia muuallakin maassa, mutta kymmenen vuoden jälkeen: Yhtään tälläistä tiimiä ei ole toiminnassa.

Tässä kuussa (huhtikuu -008), Home Office vahvisti, että lasten parittaminen on liitetty poliisin kohteisiin, ja varoittava video tuotetaan koulukäyttöön. Nämä toimenpiteet tulevat liian myöhään Janelle, joka voi vain yrittää elää menneisyytensä kanssa.

Jane on, tietyiltä osin, korjannut elämäänsä. Hänellä on työ ja hänen suhtensa vanhempiinsa ovat pysyneet vahvoina. Pitkäaikaiset vauriot ovat toki syvällisiä. Hän kärsii painajaisista, takautumista ja masennuksesta.


Kuten Jane itse kertoo: "Olin vain viaton pieni tyttö, joka suoraan leikkimästä nukeillaan joutui harrastamaan seksiä lukuisten miesten kanssa."

Joudumme ehkä kohtaamaan sen vastenmielisen asian, että monet muut tytöt -jopa tälläkin hetkellä- ovat vaarassa tulla pakotetuksi kokemaan siirtymisensä lapsuudestaan aikuisuuteen samalla inhottavalla tavalla.

 

  

Is political correctness stopping police ending the misery of the teenage sex slaves?

Daily Mail, by KATHRYN KNIGHT -  27th March 2008


Their faces remain shadowy, but Jane clearly remembers the sheer, terrifying numbers of men who would be brought to her bed at night.

"It happened every night. There were loads of men involved." Her voice cracks.

"You couldn't keep count." It was like a conveyor belt, she recalls.

A conveyor belt of men all expecting sex. She was only 14.
Sinister: Young girls are being forced into prostitution by Asian and Afro-Caribbean
gangs. The very idea seems medieval, a horrific nightmare.

But this was 21st-century Yorkshire, and Jane's experiences as a child prostitute were all too real. In fact, it's believed as many as 5,000 under-age British girls have been groomed for prostitution by ruthless criminal gangs.

It is a sinister and deeply uncomfortable scenario, not least because these crimes frequently have a racial element: in many of the identifiable cases, the pimps come from the Asian or Afro-Caribbean communities.

As such, the parents of some young victims claim the authorities are reluctant to tackle the issue for fear of upsetting race relations in areas with large ethnic minorities.

Whatever the politics, the reality of the plight of these young girls is chilling.

Tonight, an eight-month investigation by the BBC's flagship current affairs programme Panorama reveals evidence of a growing number of young girls being sexually abused and brutalised, pimped by gangs of criminals and recruited to a life of degradation and shame while barely into their teens.

All are left irrevocably damaged by what they endure, while in certain quarters the police stand accused of failing to protect them from the sexual predators who stalk Britain's regional centres.

As Aravinda Kosaraju , a researcher at the campaigning organisation Crop (Coalition for the Removal of Pimping), puts it: "The abuse these girls suffer is horrendous. What we're dealing with is gross criminality, and that should be confronted irrespective of the race of the perpetrators."

"We are battling to get recognition that what we are dealing with is organised crime against children." It is hard to disagree when confronted by the brutal details of Jane's story.

A slightly built blonde from Yorkshire, who does not look her now 18 years, her memories follow what emerges as a depressingly familiar pattern: wooed by manipulative gangs of older men, victims are made dependent by expensive gifts and constant compliments.

A sexual relationship ensues before the abusers begin to exert control through threats, brutality and drugs before selling the girls to other men for sex.

In Jane's case, her treatment was textbook, sparked off by an innocent conversation with a group of Asian men in their late teens and 20s during a trip to town with schoolfriends.

She was just 13 at the time.

"The grooming starts where you meet them and they're nice to you and take you to McDonald's and buy you cigarettes," she tells Panorama. "I was flattered that older boys were interested in me, which at 13 is nice." "And then you start to meet the cousins and the brothers, and then you realise that you've been passed on because suddenly you're hanging around with older people."

It was not long either, before the "hanging around" took on a more sinister tone. "They start to touch you and say sexual things to you," she tells Panorama (BBC).

"And then the abuse starts. I was pinned down by two men while a third man raped me." "And there were other men watching."

Too scared to confide in her parents, Jane felt held to ransom by the terrifying threats from the gang if she even considered asking for help. "They'd say things like they'd bomb my house and gang-rape my mum," she says.

Within weeks, Jane was being made to have unprotected sex with a succession of men day after day. Astonishingly, she remained in school and even returned home most evenings to her parents, who found themselves powerless to discipline her.

Chillingly, so regular and routine were the experiences that it became "normal" to her. "I had to perform sexual acts on different men. One would come in, do whatever he wanted, go out and another would come in," she recalls.

Little wonder her pimps "worked" her hard: for them, Jane meant big money: according to the Metropolitan Police, a pimp can make ?300,000 to ?400,000 a year selling a 16-year-old girl - and, as David Barratt, a professor of applied sciences at the University of Bedfordshire and author of several books on child prostitution, points out, the younger the girl, the more money they make.

"The criminal network can receive very significant money," he says. Jane, or course, did not receive a penny, instead accruing "debt" by the day, a trap heightened by the fact that she was by now addicted to drugs.

"They'd introduce you to cannabis and alcohol, and then after you'd been doing that for a while they'd get you to take ecstasy or cocaine and then they'd want to get you onto heroin or crack cocaine, which is addictive," she tells the TV programme.

"You don't pay for your drugs - you have sex with loads of different men to pay for them."

Across the Pennines in Blackburn, Lancs, this cycle is all too familiar. Here in this former mill town, the phenomenon of young girls being groomed for sex by local gangs has caused such concern that police set up a dedicated unit, Operation Engage, to tackle the problem.

Its first major case caught two men with a history of preying on young teenagers in care, and highlighted what some believe is a growing phenomenon - the racial background of the pimps.

Both Asians, 32-year-old Qaiser Naveed, and Zulfqar Hussain, 46, were jailed for nearly six years for abduction, sexual activity with a child and supply of a controlled drug.

Their two victims were just 14 - and in both cases, their parents had no idea what had caused the huge changes they'd seen in their daughters.

Like Jane, the story of the two girls - we shall call them Lindsay and Fiona - followed a predictable pattern.Both rather troubled youngsters who'd had problems at home, they fell under the spell of the older men.

"We met Zulfi and Qais in a take-away in Blackburn," Lindsay, now 16, recalls today.

"We were just mates. They'd give us cans of lager, bottles of Jack Daniels and sometimes ecstasy, cocaine and cannabis."

"We knew at some point they'd expect sex with us. But we didn't think there was really anything wrong with that."

They soon did: both girls quickly became dependent, dragged into a world of sordid sexual exploitation while their parents could only stand by helpless as their daughters became wild and uncontrollable, staying out all night and refusing any discipline.

As Fiona's mother, Megan, reveals. "Her outlook on everything changed. She didn't want to know us as a family."

Persistent complaints to the authorities, Megan says, paid off only when the local MP, Jack Straw, intervened.Within weeks, both girls were taken into care in a bid to remove them from the source of the abuse.

Horrifyingly, though, this was not enough to protect the girls from Naveed and Hussain.

Furious, they hatched a plot to abduct the girls from care and took them back to their life of sex for sale.

This time, however, the increasingly sickening violence the girls faced was to prove a turning point for Lindsay and Fiona, and both found the courage to report the men to the police.

One incident in particular, stands out. "The time Zulfi attacked Fiona was the worst," Lindsay says quietly.

"I remember hearing her screaming because he was whacking her across the back with a metal bar when she refused to have sex with him." "I guess she had sex with him in the end just to keep him quiet."

Nor is this kind of violence unusual: Jane, too, was threatened more times than she can remember.

"One day I was picked up by an older man who took me to a park."

"He pulled a gun out from under the car seat and put it to my head and told me that I was going to die in three seconds," she remembers.

"Then he counted down and pulled the trigger, but it wasn't loaded. He found that amusing."

Eventually, terrified for her life, Jane confided the truth to her parents, who reported her case to the police. What ensued is subject to dispute: while the force concerned say they couldn't find enough evidence for a prosecution, Jane insists she felt forced to withdraw her allegations because officers couldn't guarantee her safety.

Certainly, Jane's case highlights a central problem: in this shadowy, underground world, it is not always easy for either police or the victims to provide hard evidence of abuse.

Child prostitutes may not stand on street corners - they are more likely to be hidden away in places such as a flat above a taxi firm.

And with few victims turning to the police for help, officers are reduced to visiting known pick-up points: parks, amusement arcades, street corners, looking for girls at risk of grooming into prostitution.

Many do not want to listen. And even when they do manage to rescue their victims, many cases do not make it to court because the children are too scared to talk.

As Sara Swann, a former government adviser on child protection, puts it: "Many girls are terrified and with reason. We had a case in the West Midlands where a girl had her tongue nailed to the table when she threatened to tell," she says.

"Another had her head pulled back, and a kettle of boiling water held over her open mouth. You won't give evidence when that's happened."

The race issue continues to prove contentious: in 2004, a Channel 4 documentary on the topic of Asian pimps operating in Bradford was pulled from the schedule at the request of the Chief Constable of West Yorkshire Police, who felt the timing of the programme could contribute to community unrest.

But there is hope. A decade ago, a pilot scheme in Wolverhampton showed that with a concerted effort on the part of police and community leaders, perpetrators can be brought to book.

Under the scheme, which was funded for only 18 months, victims of abuse were put in "safe houses" out of the area. It was to prove extraordinarily effective, as the team's head, Det Sgt Lyndon Whitehouse, recalls on Panorama.

"We investigated 91 cases, and in 71 of those cases, we uncovered evidence of coercion and exploitation and in 35 we brought a prosecution." "Thirty-five adults were charged with exploiting children for prostitution, and virtually all of those people were convicted," he says on the programme.

His team showed how these crimes could be tackled throughout the country. But ten years on, no such scheme is in place. This month, the Home Office confirmed that pimping children will be covered by new police targets, while a warning video will be produced for use in schools.

These measures come too late for Jane, who can only live with the legacy of her past. She has, to a certain extent, repaired her life - she has a job and her relationship with her parents remains strong.

The long-term damage, however, is profound, and she suffers nightmares, flashbacks and depression.

As she puts it: "I was just this innocent little girl who went from playing with her dolls to having sex with lots of different men."

And unpalatable though it may be to confront, there are, even now, many other innocent little girls at risk of being forced into the same sickening transition.

Daily Mail


 

 

Sanomalehti-kirjoitukset Suomesta ja Englannista, joita tällä sivulla esittelemme, perustuvat BBC:n toimittajien monivuotiseen tiedonkeräilyyn. Näiden toimittajien rohkeutta täytyy kunnioittaa, sillä heidän edeltäjänsä "Channel-Fourissa" saivat nähdä työnsä valuvan viemäristä alas viranomaisten kiellettyä aasialaisista lapsiprostituution toimijoista kertovan raportin esittämisen: On helpompi kieltää todellisuus ja rangaista huonojen viestien tuojaa, kuin tunnustaa ongelma ja puuttua siihen.

Arvoisa lukija, meidän ei kannattane edes ajatella lyövämme vetoa siitä, mikä on suomalaisten poliitikkojen ja viranomaisten valinta, sillä ongelma on jo pitkään ollut läsnä myös Suomen maaperällä.

Haluaisin tässä yhteydessä tehdä kunniaa niille harvoille suomalaisille toimittajille, joilla on ollut sekä moraalia että rohkeutta olla moraalinsa mittaisia, mutta lukija ymmärtänee, ettemme mainitse heidän nimiään.

Ehkä meidän olisi jo syytä ryhtyä pohtimaan, millaista politiikkaa ja millaista järjestysvaltaa haluamme? Elämmehän nyt puheenaolevan ongelmankin kanssa yhdettätoista hetkeä.

Auf Wiedersehen!

 

 

 

 


 

"Yli 5000 brittityttöä houkutellaan vuosittain rikollisliigojen seksiorjiksi."

 


 

"Suomalaistytöt maahanmuuttajamiesten uhreina yhä useammin."

 

Nuorisoryhmä paritti 14-vuotiasta tyttöä jopa sadoille miehille Ruotsissa

16.11. - 13:27 (Luotu: 13:27) - Kommentit: 18

Ruotsissa Malmön käräjäoikeus on ryhtynyt selvimään törkeää paritustapausta, jossa nuorisoryhmän epäillään parittaneen 14-vuotiasta tyttöä useille miehille.

Dagens Nyheterin mukaan syytettyinä ovat 17-vuotias ja 19-vuotias tyttö sekä 20-vuotias mies.

Paritusta ehti tapahtua neljän kuukauden ajan. Ruotsin uutistoimisto TT:n mukaan miehiä oli paljon, Aftonbladetin mukaan jopa sadoittain.

Syyttäjän mukaan tyttöä on paritettu viidestä kymmeneen mieheen viikossa viime vuoden elo-joulukuussa.

Miehet ovat maksaneet 500-1000 kruunua ja rahat ovat päätyneet pääasiassa syytettyjen taskuun.
...

Aamulehti

 

Tämä tapaus osoittaa, että BBC:n raportoiman tyyppistä toimintaa voidaan odottaa myös itse nuoriso-ikäisiltä henkilöiltä, -kunhan heidän "kulttuurinsa" hyväksyy valtaväestön nuorten tai muuten ymmärtämättömien tyttöjen hyväksikäytön ja traumauttamisen. Meillä on Suomessakin siis syytä katsoa ympärillemme, mitä täällä tapahtuu.

Tulipa lisää tietoa:

"Tosiasia on että tämän jutun päätekijät eli 17- ja 19vuotiaat tytöt/naiset jotka parittivat alaikäistä kehitysvammaista tyttöparkaa ovat ex-pakolaisia tai näiden Ruotsissa varttuneita lapsia. Alla Ruotsinkielisenä juttua asiasta:

"grovt koppleri – sålde handikappad 14-åring

En 17-årig flicka och hennes 19-åriga väninna häktades vid Malmö tingsrätt förra fredagen på sannolika skäl misstänkta för grovt koppleri. 17-åringen är sannolikt den hittills yngsta kvinnan som i Sverige anklagas för koppleri. De två har erkänt att de har varit med och förmedlat sexuella tjänster utförda av en tredje tonårsflicka, 14 år gammal.

.............I januari avslöjades härvan för polisen. Men det tog mer än ett halvår innan polisen agerade. De häktade för grovt koppleri är

* Bashayir Abbas Fadel , född 1992-02-10 (17-åringen).
*
Jasminka Hidanovic , född 1990-05-19. Medborgare i Bosnien-Hercegovina. (19-åringen).

Näst på tur står att utreda om fler personer ligger bakom sexhandeln. Ytterligare en 17-åring misstänks vara inblandad men har släppts igen. På grund av det får flickorna sitta häktade trots att de erkänner stora delar, säger Ulrika Rogland. Dessutom ska sexköpare identifieras och höras.

Enligt Stig Barrdahl, Bashayir Abbas Fadels advokat, rör det sig inte om de beloppen eller omfattningen som åklagaren påstår. Han är kritisk till att hans klient måste vara häktad med tanke på hennes låga ålder och att hon är gravid.

Åklagaren räknar med åtal mot flickorna inom de närmaste veckorna."

Joku varmaankin sanoo ettei näiden neitien kulttuurilla tai pakolaistaustalla ole mitään tekemistä asian kanssa, mutta tosiasia on etteivät syntyperäiset Ruotsalaiset ole saaneet aikaiseksi mitään vastaavaa tähän mennessä. Olettaen että asiakkaat ovat enimmäkseen Malmöstä, johtopäätös jonka voisi vetää siitä että nämä näppärät ja kivat 17- ja 19-vuotiaat ovat hankkineet asiakkaansa omissa lähiöissään tapaamista miehistä, voisi jopa arvioida ettei asiakkaidenkaan enemmistö ole ollut syntyperäisiä Ruotsalaisia.

Suurin osa niin Ruotsiin kuin Suomeenkin tulevista pakolaisista saapuu tänne oloista joissa ihmisarvo, naisten oikeudet, vammaisten kohtelu ovat aivan eri luokkaa kuin täällä. Asenteet opitaan niin kodista kuin omasta eriytymisen muurin takana olevasta kulttuurista. Sopeutumista valtakulttuuriin ei usein edes haluta koska sitä ei nähdä mitenkään positiivisena asiana oman kulttuuripiirin avoimesti halveksiessa esimerkiksi Pohjoismaisia arvoja ja elämäntapaa.

Tämä on asia josta pitäisi saada puhua avoimesti ilman että ihmisen otsaan lyödään nimenomaan ihan valkoisten supisuomalaisten hyvää tarkoittavien hölmöjen toimesta äärirasistin leimaa. Nämä samat hyvää tarkoittavat mutta naiivit supisuomalaiset ovat myös yleensä ensimmäisinä tuomitsemassa omiensa tapoja ja toimia, mutta samaan aikaan he koittavat yliymmärtää ja sympatisoida vieraiden kulttuurien edustajien monesti järkyttävän barbaarisia, raakoja ja epähumaaneja tekoja täällä.

Meidän omat poliitikkomme, SPR ja muut tahot saavat aikaan epärealistisia odotuksia tänne tulevien ulkomaalaisten pakolaisten keskuudessa: He kuvittelevat että on heidän oikeutensa käyttää meidän järjestelmäämme hyväksi, tehdä ihan mitä vain kuten kotonakin ilman edesvastuuta, asua täällä suomalaisia ja Suomea halveksien ja samaan aikaan vaatien yhä äänekkäämmin sitä että valtaväestön on hyväksyttävä kaikki heidän tapansa, tekonsa ja vaatimuksensa. Tässä hyvä esimerkki, ei taida olla enemmistön oikeuskäsityksen mukainen tämäkään KHO:n päätös....

Valtaväestö kuitenkin näkee joka päivä kuinka muun muassa meidän oikeuslaitoksemme usein näyttää tukevan tätä olettamusta, media hyssyttelee juttujaan olemalla esimerkiksi paljastamatta erilaisten rikosten tekijöiden taustoja, nimiä tai ulkonäköä. TÄMÄ jos mikä saa aikaan vihaa ja rasismia, joka sinänsä on väärin koska ihmisen värillä ei itse asiassa ole homman kanssa mitään tekemistä, syy löytyy kulttuurista ja siihen usein liittyy myös osana uskonto.

Alkakaahan jo hyvät poliittiset hössöttäjätkin elää tätä päivää ilman ruusunpunaisia laseja. TEIDÄN toimenne aiheuttavat valtaväestön keskuudessa vihaa ja rasismia ja tuovat tännekin jatkossa suuria ongelmia pakolaisten sopeutumattomuuden kautta. Yhä useampi ihminen tulee myös jatkossa antamaan äänensä avoimesti rasistisille puolueille, koska kukaan muu ei harmi kyllä tunnu pystyvän käsittelemään sitä aitoa ongelmaa jonka pakolaiset tuovat mukanaan ellei yhteiskuntamme ala vaatimaan avoimesti tänne tulevilta myös sopeutumista sääntöihimme, tapoihimme, uskoomme ja elämäntapaamme. Rasismipuolueiden nousu valtaan ei ole kenenkään etu, mutta mitä muuta me kansalaiset voimme äänestää jos kaikki muut puolueet elävät mielikuvitusmaailmassa jossa ei haluta katsoa totuutta silmiin?"

Kiitämme edellisen kirjoittajaa!

 

 

Samasta aihepiiristä näillä sivuilla:

 

Suomalaistytöt maahanmuuttajamiesten uhreina yhä useammin

Nuoret suomalaistytöt joutuvat yhä useammin aikuisten maahanmuuttajamiesten seksuaalisen hyväksikäytön kohteiksi. Raiskauskriisikeskus Tukinaiseen on tullut tietoa ongelmasta muun muassa sosiaaliviranomaisilta, sillä usein tytöt ovat huostaan otettuja tai muulla tavoin lastensuojelun asiakkaita.

Tukinaiseen on tullut viime aikoina samansisältöisiä viestejä nuorten tyttöjen ja heidän vanhempiensa lisäksi myös lastensuojelun ammattilaisilta. Puheluiden mukaan alaikäiset tytöt ovat joutuneet maahanmuuttajien seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi. Samansuuntaista tietoa on tullut eri puolilta maata. Ammattiauttajat ja poliisi muistuttavat että kyse on rikollisesta ja usein varsin järjestäytyneestä toiminnasta.

Puheluita on tullut nuorilta tytöiltä, heidän vanhemmiltaan ja viime aikoina yhä useammin myös lastensuojelun ammattilaisilta. Ammattilaisetkaan eivät tiedä, mitä pitäisi tehdä, kun 13-vuotiaalla tytöllä on seksisuhteita aikuisten maahanmuuttajamiesten kanssa. Aina ei oivalleta, että kyse on rangaistavasta hyväksikäytöstä.

"Ehkä suurin syy on juuri se, että tytöt ovat mukana vapaaehtoisesti. Mutta kun otetaan huomioon, että he saattavat olla 12-15-vuotiaita, joka tapauksessa kyse on seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja aikuisten tehtävä on suojella näitä nuoria", sanoo Raiskauskriisikeskus Tukinaisen toiminnanjohtaja Kristiina Valkama. Helsingissä miehet tapaavat tyttöjä esimerkiksi metroasemilla, ja toiminta vaikuttaa jo järjestäytyneeltä. Valkaman mukaan miehet kyllä tuntevat Suomen lain, mutta kun kukaan ei puolusta tytön oikeuksia, toimintaa pidetään luvallisena.

Poliisin tietoon tällaisten miesrinkien toiminta ei yleensä tule. "Meidän jutut enemmän keskittyy tällaisiin yhden illan tapauksiin, eli lasta on käytetty seksuaalisesti hyväkseen esim. jossain julkisella paikalla, kun hän on ollut viikonloppua viettämässä", sanoo rikosylikomisarioKari Tolvanen Helsingin poliisista. "Niitä meillä ikävä kyllä riittää. Tänäkin keväänä on tullut toistakymmentä ilmoitusta."

Lähde: Nelonen, "Tytöt ja maahanmuuttajamiehet" 15.05.2005

 

Kaupunkilehti Vartti:

Ke 4.2.2009
Kaduilla partioivat nuorisotyöntekijät törmäävät aika ajoin ikävään ja vähän puhuttuun ilmiöön: Nuoret, alaikäiset tytöt kaupittelevat itseään kaduilla.

Toistakymmentä vuotta katutyötä tehnyt Walkersin toimintavastaava Mauri Mujunen myöntää, että ilmiö on vuosien varrelta tuttu. Hänen näkemyksensä mukaan siihen liittyy usein huumeidenkäyttö. Seksiä myymällä kerätään rahaa huumeisiin.

"Yleensä se on joku porukka, joka laittaa nuorimmat tytöt asialle. Sillä tehdään bisnestä, se on ihan puhdasta hyväksikäyttöä. Yleensä se liittyy huumeidenkäyttöön, ja jos nuori tyttö on koukussa huumeisiin, niin hänet on helppo houkutella mukaan. Sitä näkyy niin maahanmuuttajien kuin myös kotimaisten porukoiden keskuudessa."
...
Koko juttu linkissä.

 

Ongelma on jo tullut Suomeen, mutta siitä ei puhuta. Siitä ei saa puhua??

Euroopassa liikkuu nykyisin ihmislaji, joka siirtyy luontevasti maasta toiseen, esiintyy "vainottuna" ja turvapaikahakijoina pilkkien pakolais-statusta useasta maasta samaan aikaan ja jättäen turvapaikkahakemuksia minne vain missä sattuu liikuskelemaan. Englannissa, Ruotsissa ja Suomessa nämä ovat aivan samoja henkilöitä. Eräs heidän tavanomainen elinkeinonsa on huumekauppa ja topinen on prostuutio.

Kuten edellä kerrottiin, etniset rikolliset tuovat käyttöönsä ihmis-materiaalia Euroopan ulkopuolelta ja myös saalistavat nuoria tyttöjä niissä maissa joissa oleskelevat. Koska he ovat samaa porukkaa kaikkialla, ei ole syytä olettaa että Suomella olisi ollut parempaa onnea maahantulijoiden suhteen kuin muillakaan Euroopan mailla. Meillä on vain "vastuullisempaa tiedottamista" harjoittava lehdistö.

Yorkshiren tapaus, jota selostimme Iltalehden ja BBC:n avulla, voi toistua aivan samanlaisena Espoossa, Turussa tai Tampereella. Tätä tarkoittaa päättäjiemme suussa kulunut hokema "Suomi ei ole enää lintukoto!"

Mutta ovatko he tosiaan tietoisesti päättäneet, että tämän hinnan maksamme maahanmuutosta, 60-lukulaisten virkatuoleissaan istuvien haaveilijoiden "monikulttuuri"-pakkomielteen toteuttamisesta? -Ja milloin Sinulta on kysytty, suostutko tähän vaihtokauppaan?

Tottakai asiasta on keskusteltu laajasti. Onhan itse presidentti Tarja Halonen ilmoittanut keskittyvänsä arvokeskusteluun toisella kaudellaan!!??

 

 


Takaisin / Back
 

 

Kuvassa rikollisesta toiminnastaan jo kerran tuomittu Seppo Lehto.
Varoitus:
Monikulttuuri-harhan puolustajat ovat masinoineet tunnetun sotkijan halventamaan mm. tällä sivulla levitettyä tietoa. "Sotta-Sepin" metodi on yksinkertainen: Hän leikkaa ja liimaa vastustajiensa sivuilta ja blogeista auneistoa omiin töherrysblogeihinsa, liittäen joukkoon Sylvain Kipreä, neekerisankkeria ja mm. Astrid Thorsia. Tämän tarkoituksena on liittää lukijan mielessä vastenmielinen tunnetila aineistoon, jota näin vastustetaan. Toiminta on jatkunut useita vuosia, joten sen on pakko olla tietoista. Äärioikeistolaisena esiintyvä Seppo Lehto saa toimintaansa tukea punavihreältä äärivasemmistolta.