web space | website hosting | Business Hosting | Free Website Submission | shopping cart | php hosting

 

 

 

 

 

Bolshevikkien
rikollinen metodi;
Osa 1.

 

 

1900-luvun tuhoisimman ideologian, marxilaisen sosialismin, kannattajien toimintatavoissa esiintyy tiettyjä samankaltaisuuksia riippumatta ajankohdasta ja tapahtumapaikasta. Tälläkertaa tarkastelemme kommunistien maneereja ihmisten murhaamisessa ja joukkoteloituksissa. Muistutamme jälleen kerran, että lukijan on tarkkaan harkittava, sopiiko tähän aihepiiriin perehtyminen hänelle. Osa materiaalista on poikkeuksellisen järkyttävää.

Kommunistit, jotka mielellään esiintyvät ihmisoikeuksien puolustajina ja rauhan-aktivisteina, ovat reaalitodellisuudessa kunnostautuneet aivan toisenlaisissa aktiviteeteissa. Pelkästään heidän tappamiensa ihmisten lukumäärä nousee sataan miljoonaan (100 000 000), mikä lienee maailmanhistorianennätys. Useimmille ihmisille ei silti tule mieleen kommunismi, jos puhutaan absoluuttisesta pahuudesta tai rikoksista ihmisyyttä vastaan.

Julkisuudessa on oikeutetusti kysytty, miksi "anti"fasismi on pakollista mutta antikommunismia pidetään jotenkin epäilyttävänä? Tämä kysymys on aiheellinen. Lähestymmekin aihetta mm. kommunismin sisäpiiriläisen, entisen keskitysleiri-vartijan todistajalausuntojen kautta.

 

 

 

Dancig Szergejevics Baldajev
näki ja muistaa

Entinen KGB:n upseeri ja keskitysleirien veteraanivartija Dancig Szergejevics Baldajev on eläkkeelle jäätyään purkanut muistiaan piirroksiinsa. Hänet muistetaan myös merkittävästä venäläisen rikolliskulttuurin  ja vankiloiden tatuointiperinteen tutkimuksesta. Osa tämän sivun piirroksista on häneltä, osa itse leireillä olleilta taiteilijoilta.

 

Baldajevin tallettamat tatuioinnit kertovat vankien toivottomuudesta. Hänen omat piirroksensa taas neuvostojärjestelmän armottomuudesta. Neuvostolainen totalitarismi tarjosi luonnevammaisille ja sadisteille ihanteelliset edellytykset toteuttaa itseään. Kuten kuvista näkyy. Tärkeä osuus kommunismin toteuttamisessa on todellisten tai kuviteltujen vastustajien ottamisella hengiltä, ja henkiinjätettyjen pelottelulla.

 

 

 

 

 

Glavnaja Russkaja Bolshaja Svinja

Miten kommunismi toimii

Seuraavassa tarkastelemme marxilaisten metodia heidän rikoksissaan ihmisyyttä vastaan todisteiden ja lausuntojen pohjalta. Valitamme kuvauksemme mahdollisesti aiheuttamia järkytyksiä, mutta näistä asioista täytyy puhua etteivät ne toistu.

 

 

1. Kuolettavien olosuhteiden järjestäminen kuljetusten ja pakkosiirtojen ajaksi.
2.Tappavat olosuhteet perillä.
3. Myös lapset.
4. Gulag ja muut keskitysleirit.
5. Miksi kommunisti tappaa?

 

 

 

 

1. Kuolettavien olosuhteiden järjestäminen kuljetusten ja pakkosiirtojen ajaksi:

 

Kyyditys 14.06.1941 Liettuasta.

Baldajev kuvaa tässä pakkosiirrettyjen virolaisten kohtelua. Hänen muististaan piirtämänsä juna on merkitty lähteneeksi Tallinnasta. Kuljetuksen aikana menehtyneet yksinkertaisesti jätettiin radan varteen junan jostain syystä pysähtyessä. Koko entinen neuvostoimperiumi, jolle agitpropit ym. kiiluvasilmäiset kiekujat lauloivat ylistyslauluja, on täynnä merkitsemättömiä hautoja. Kuolleisuuden siirtojen aikana on arvioitu olleen keskimäärin yksi kolmasosa.

 

 

 

 

2. Tappavat olosuhteet perillä:

 

Varsinkin maatalouden kollektivisoinnin yhteydessä Ukrainan, Valkovenäjän ja Venäjän maaseudun toimeliammat ja siksi vauraimmat perheet pakkosiirrettiin huonoihin oloihin Siperiaan ja Kasakstaniin, joissa he eivät voineet viljellä maata. Raporttien mukaan pakkosiirretyt saatettiin poistaa junasta siellä missä raiteet päättyivät tai missä vain. Joskus paikalla ei ollut mitään.

Sitten juna ja kommunistit lähtivät pois. Paikalle palattiin vasta seuraavaa tuhottavien ihmisten kuljetuserää tuotaessa, ja samalla tarkistettiin onko edellistä kuljetetuista ketään hengissä. Jos ei ollut, nitshevoo ja harashoo. Marxisti-leninisteillä oli muutava vihollinen vähemmän...

Aral-järven eräällä saarella luonto auttoi bolshevikkeja, jotka eivät jättäneet uhreilleen lainkaan ruokaa eikä juomaa. Tässä ilmeisesti toteutui kommunistien lupaama "tasa-arvo", minkä saatamme näin myös Kari Peitsamon tiedoksi.

Aina ei jaksettu odottaa, vaan bolsut olivat omatoimisia. Baldajevin piirroksessa joukkomurhataan virolaisia tai baltteja. Dosentti Bäckmannin mukaan nämä virolaiset olivat varmaan menneet konekiväärien eteen vapaaehtoisesti? Suomen "vapaaehtoinen" liittyminen ei kuitenkaan bolsuilta onnistunut -edes Jaakko Laakson ollessa eduskunnan puolustusvaliokunnan varapuheenjohtajana- joten säästyimme kuvassa näytetyltä kohtalolta.

Helsingin kaupungin vanha hirttopaikka sijaitsi muuten Kruunuhaan kaupunginosassa, sen korkeimmalla mäellä. Yliopistolta on paikalle aivan lyhyt matka, millä näyttää olevan vaikutusta nykyisten dosenttien ja muiden desanttien tajuntaan? Kalevi-Sorsa-tyyppisiä solmioita kommentoimatta arvuutamme jonkin korrelaation yhdistävän vanhaa hirttämis-traditiota ja Krunikan suosiota taistolais-älymystön asuinpaikkana?

 

 

 

 

 

3. Myös lapset:

 

Jos väliotsikko ei vihjaa tarpeeksi, on taas terveellisen varoituksen paikka:

 

 

 

Next terrible things!

Seuraavassa käsittelemme asioita, joista tietäminen saattaa vahingoittaa mielenrauhaasi. Jos olet hyvin nuori henkilö, poistu heti!  Tämä varoitus ei ole täällä turhaan.

Kids must go away!

 

 

 

 

Rohkean nykysaksalaisen taiteilijan, Herbert Smagonin, työ kuvaa prahalaisen Scharnhorst-koulun oppilaiden kohtaloa tsekkiläisten partisaanien käsissä 18.05.1945. Mistä tämä rajaton ja käsittämätön julmuus? Emme löydä muuta selitystä, kuin etninen puhdistus tai kommunistien sairaissa mielissä kehittynyt ajatus saavuttaa "tasa-arvo" tuhoamalla etevimpien geenitkin?

Bolshevikit riistivät vuodesta 1917 alkaneilla joukkomurhillaan Venäjän kansalta sen parhaimmiston. Ensin tapettiin ns. vallankumouksessa ja sitä seuranneessa kansalaissodassa väärällä puolella olleet, perheineen. Sitten innostettiin maaseudun juopot ja laiskurit ns. "köyhälistökomiteoina" vainoamaan "kulakkeja", s.o. maaseudun toimeliampia ja ahkerimpia perheitä. Taas lähti Siperiaan kuolemanleirille koko suku mummoineen, vaareineen ja sylilapsineen, eikä ketään tullut takaisin.

 

Käänteinen evoluutio l. luonnoton valinta

Marxilainen valtioterrorismi oli todella käynnistänyt Neuvostoliitossa kreivi Richard Nicolaus Coudenhove-Kalergin idean mukaisen käänteisen evoluution l. luonnottoman valinnan, jolla pyrittiin luomaan tahdoton, epäitsenäinen ja helposti hallittava "homo sovjeticus".  Ilmankos tämä tunnoton vapaamuurari kehuikin kirjassaan siihen aikaan kammottua bolshevikkia Lev Bronstein-Trotskia "uuden ajan jalon ihmistyypin" edustajana ja EU:n tulevan johtavan luokan prototyyppinä!?

Kun puna-armeija tunkeutui Saksan alueelle Itä-Preussissa ja Pommerissa, tai neuvostovakoilijoiden tai jonkun vieläkin pahemman tahon ohjastamat partisaanit riehuivat Suomen Lapissa ja "vapautetussa" Prahassa, kyse oli bolshevikkien jo vakiintuneen käytännön jatkamisesta.

Se kuuluu niiden "ideologiaan", -vai kuuluuko sittenkään? Vaikka onkin vaikea mieltää USA:n "Lend&Lease"-avustuksella uniformuja, säilykkeitä ja Thompson-konepistooleja myöten varustettujen neuvostopartisaanien murhatöitä Suomen Lapissa ja itärajalla EU:n perustaja-vapaamuurari-kreivin toiminnan kanssa yhdensuuntaiseksi, tässä näyttäytyy jokin suuri linja?

 

 

Baldajev kuvaa samaa tilannetta, kuin Smagon, mutta toisaalla tapahtuneena. Piirroksen kuvaama tilanne voisi olla Suomen Lapistakin, tai 60 km Helsingistä etelään? Scharnhorstschule, Sudeettimaa, Bromberg, Marienburg, Neuvostoliiton miehittämä Viro, ja Suomen Lappi ja itäraja. Sama toimija ja samat näkymät.

 

 

 

Kuvassa suomalaiset sotilaat keräävät Suomussalmella neuvostopartisaanien murhaamia siviilejä. Bolshevistinen raivo suomalaisia, virolaisia, saksalaisia ja venäläisiä kohtaan ei ole selitettävissä olettamatta rodullista asennetta massamurhaamisen taustalle. Silloin lasten tuhoamisellakin on jonkinlainen looginen tarkoituksenmukaisuus.

 

 

 

 

4. Gulag ja muut keskitysleirit.

 

 

 

Bolshevistisen roistovaltion Neuvostoliiton vankileirijärjestelmää nimitettiin Gulagiksi. Tämän epäinhimillisyyden verkoston läpi joutui neuvostovallan aikana kulkemaan kymmeniä miljoonia ihmisiä.

Harva tietää, että myös Suomen nykyisellä alueella on ollut Auschwitzin leirikompleksin tapaan vangittua orjatyövoimaa käyttävä leiri. Neuvostoliitto piti hallussaan Porkkalan sotilastukikohtaa vuoteen 1956, jolloin tukikohdan vuokrasopimus purettiin NL:n aloitteesta. Porkkalassa oli etupäässä neuvostolaivaston toimintaa, mutta myös panssaridivisioona ja saksalaisten pakkotyövankien leiri. Tällä leirillä oli orjatyössä ainakin saksalaisia sotavankeja, mutta NL keräsi sodan jo loputtua Saksasta pakkotyövoimaa siviilienkin joukosta.

Suomen nykyisen itärajan takana sijaitsi Preussista ja Pommerista vangittujen nuorten tyttöjen keskitysleiri, jossa ilmeisimmin tehtiin raskaita metsätöitä, -ja kuoltiin. Koko Gulag-järjestelmän prototyyppi ja ensimmäinen toteutus oli Solokan l. Solovetskin saariryhmään perustettu vankisiirtola Venäjän bolshevismille kriittisille intellektuelleille. Solovetskin leiri on arkistojen vähän raotuttua saanut kauhistuttavan maineen kidutuksistaan. Itä-Karjalasta tunnetaan leirejä ja teloituspaikkoja, joiden uhreiksi joutuivat sekä Pietarin (Leningradin) sivistyneistö että alueen suomensukuinen väestö.

 

 

 

 

 

 

 

"Straffreie Täter", rankaisemattomia (rikoksen)tekijöitä. Kuvassa kommunistisia keskitysleirien julmureita Puolasta. Heidän rikoksensa ovat täysin verrattavissa kollegansa Rudolf Hössin tekoihin.

 

 

Alla Itä-Karjalan kuolemanleirit:

 

 

 

 

 

5. Miksi kommunisti tappaa?

 

Vasemmistonuorten ja varsinkin ns. "pre-kakaroiden" ym. "eläinoikeus-aktivistien" murhahimoinen retoriikka on herättänyt muidenkin kuin meidän huomion. Tämä jengi todella mässäilee verisillä kielikuvilla ja huonostiverhoilluilla tappouhkauksilla. Kun Paavo Arhinmäkeä markkinoidaan Ylen ja Erkko-median suurella volyymilla meille juuri tämän joukon poliittisena ja ideologisena johtajana, on ihan suomalaisen poliittisen järjestelmän vakaudenkin kannalta hyödyllistä analysoida"Arhinmäki-Jugend" -ilmiötä lähemmin.

Tappis-tutkijaryhmä on löytänyt kommunistien verenhimoisuudelle seuraavia syitä:

  1. Mustavalkoinen maailmankuva
  2. Vastustajan demonisointi
  3. Messianistinen historiannäkemys
  4. Pikkusieluisuus ja rajoitettu elämänkokemus
  5. Laumasieluisuus & auktoriteetti-usko
  6. Jesuiittamaisuus l. tekopyhyys
  7. Kollektiivinen itsepetos
  8. Taipumus änkyröintiin

 

Tarkastelemme:

 

1. Mustavalkoinen maailmankuva

Vasemmistolainen idealismi vetää puoleensa henkilöitä, joilla esiintyy yksinkertaisten vastausten kaipuuta: He haluavat tietää maailman vääryyksien syyn nyt ja heti! Syyllinen täytyy henkilöityä ja olla helposti tunnistettavissa. Siksi yksinkertaisia vastauksia tarjoavat ja samalla vaivalloisesta omasta ajattelutyöstä vapauttavat ääri-ideologiat (-ja nykyisin myös Islam!?) tarjoavat po. henkisiä laiskureita kiinnostavia sementoituja maailmanselityksiä.

Kaikki tunnemme tyypin, jolle "länsi" merkitsee yhä pahaa, vaikka kylmän sodan päättymisestä on jo vuosikymmeniä. Simppeli selitys myy hyvin, ja siitä on vaikeaa irtautua.

MV-ajattelijalla on myös taipumus väheksyä maltillisia t. keskitien vaihtoehtoja. Liberaali porvarillisuus, pragmaattinen keskustalaisuus, järjellä perusteltu sosialismi ja sovitteleva käytännön-politikointi merkitsevät hänelle jonkinlaista "vaniljaseksiä". Hän haluaa extriimiä, hardcorea ja mausteita. Tarkastelemme toisessa yhteydessä, mitä se kertoo po. persoonallisuudesta.

Keskiryhmät ja poliittinen kirjo ovat kuitenkin todellisuutta, näki extremisti asiat miten tahansa. Nuorkommunisti vastustaa mieluimmin "natseja" kuin kepulaisia tai demareita, joilla todellisuudessa taitaa olla enemmän osuutta nykypolitiikan toteuttamisessa kuin "natseilla"?. Kas kun kepulaiset tms. ovat valjuja maitopartoja, joiden vastustamisesta ei saa kiksejä.

Ääriryhmien symbioosi, joka pistää silmään erityisesti vasemmisto-aktivismia tarkasteltaessa, onkin eräänlainen "Batman-Jokeri"-ilmiö? Supersankari-kummajainen tarvitsee superpahis-kummajaisen parikseen vaikuttaakseen edes välttävän uskottavalta. Siksi vasemmistonuoret ovat vuosikymmeniä "taistelleet" fasismia vastaan, vaikka sitä ei ole politiikan kentällä lainkaan esiintynyt lukuunottamatta paria tökeröä lavastetta (P.Siitoin, "AGV", jne.), joiden luomisessa ja varsinkin medianäkyvyyden rakentamisessa vilahtaa huolimattomasti piiloitettu punainen pukinsorkka.

Silläaikaa kun muu poliittinen kenttä on tapellut keskenään käytännön politiikan suunnasta vasemmistonuoriso on ohjattu sotaan varjoja vastaan, mikä ei ole toki haitannut heidän johtajiensa lehmänkauppoja virkakiintiöstä ym. rahanjako-apparaateista juuri tämän vihatun porvariston kanssa. Mutta joskus vasemmistonuorison panosta tarvitaan oikeassakin politiikassa. Mitens silloin käy, kun maailmankuva sisältää vain kommarit ja "natsit"?

Tällöin vasemmistonuorellemme selitetään, että maltillisten porvareiden ym. kommareita haittaavien toimijoiden takana piilee salattu natsismi. Eihän kukaan voi vastustaa kommunistien Korkeinta Totuutta olematta natsi? Myös monikultturistit ovat omaksuneet tämän sapluunan: He uskovat mielessään, että Jyllands Postenin mainiot Muhis-karikatyyrit olivat natsien työtä, vaikka tekijät ja julkaisija puolustivat länsimaiseen demokratiaan erottamattomasti kuuluvaa sananvapautta, jota mm. Hitler ei arvostanut.

Ääri-extremistimme muokkaa siis mielessään maailman sellaiseksi, missä paha kristallisoituu "natsismiin" ja sitä vastustaa vain hänen oikeassaoleva lahkonsa, ja kun muut ovat "fasisteja", heitä vastaan saa käyttää myös väkivaltaa.

 

 

2. Vastustajan demonisointi

Selitettyään vastapuolen "fasisteiksi", pikkukommari voi hyväksyä mielessään hänen likvidointinsa l. väkivaltaisen käsittelyn. Tässä häntä auttaa -yllätys yllätys- "kapitalistinen" viihde ja media. Ylikansallinen tajunnantäyttöteollisuus onkin jopa kommunistipropagandaa merkittävämpi tekijä väkivaltaisuudelta esteetpoistavan "antifasismin" levittämisessä. Kommunistimme ei toki pidä hiffata, että hän onkin nyt "suurpääoman asialla"?

KENEN JOUKOISSA SEISOT, KOMMUNISTI?

 

 

Poliittisten vastustajien ym. toisinajattelijoiden demonisoiminen l. sysääminen kaiken inhimillisen kohtelun ulkopuolelle on ominaisuus, jonka voimme liittää erityiseen *antifascistoidiin persoonallisuuteen*. Tämän oireyhtymän kantajilla on alentunut kynnys väkivaltaiseen käyttäytymiseen.

 

3. Messianistinen historiannäkemys

Marxilainen kommunisti l. sosialisti kuvittelee, että hänellä on hallussaan "historiallinen totuus". Tämän seurauksena hänellä ainoastaan on tieto siitä, miten kaikki maailman vääryys saadaan loppumaan ja ihmiskunnalle koittaa ikuinen onnen aika. Emme toki vertaa tätä uskomusta kristittyjen tms. taivas-käsitteeseen, mutta ei voi välttää havaintoa, että molemmissa patriarkaalisen monoteismin editioissa vääräuskoiset eivät pääsee sos... -siis taivaaseen.

Vääräuskoiset ovat pahapahoja pelkästään siksi, että ovat erimieltä tai eivät usko. Itsensä auktorisoineen maailmanparannus-liikkeen luonnollinen johtopäätös on, että koska autuuden tiellä ovat em. toisinajattelijat -ja päämäärä on suuuuri!- mikään julmuus ei ole liikaa näiden vastustajien eliminoimisessa.

Goethe ennalta-ironisoi tätä ajatuskuviota "Faustuksessaan":

 

"Oon osa voimaa syvää,
mi tahtoo pahaa vain,
mut aikaansaakin hyvää."

 

Voiko mitään enää julmemmin ironisoida, kuin Goethe maailmanparantajia?

 

4. Pikkusieluisuus ja rajoitettu elämänkokemus

2000-luvun suomalaisessa kommunismissa esiintyy kahta ihmistyyppiä: 1. Läpeensä epärehellisiä
"en-ole-koskaan-ollut-kommunisti-olen- kaupunginosayhdistys-aktivisti -vain- sitoutumattomana-ehdokkaana -kommunistien-listoilla" -henkilöitä; 2. Mitään ymmärtämättömiä ja helposti (harhaan)johdettavia, etupäässä nuoria.

Edellistä ryhmää leimaa jo 1970-luvulta periytyvä häikäilemättömyys, mutta jälkimmäisen porukan väkivalta-tendenssi vaatii lähempää tarkastelua. Itseasiassa tämä taipumus on heillä harvemmin synnynnäistä, jos jätämme "prekaari"-teemalla rekrytoidut pois tarkastelusta.

Väkivallan hyväksyminen ja jopa sen ihannointi on useimmiten pitkällisellä poliittisella koulimisella aikaansaatu ominaisuus. Eräs väline alunperin "rauhasta" tai jopa pasifistisesta lähestymistavasta viehättyneiden nuorten väkivalta-friikeiksi manipuloimisessa on puheenaoleva vääristynyt historiankuva: Lähi-historia selitetään rauhanomaisen kommunismin ja väkivaltaisen "fasismin" väliseksi mittelöksi, jossa kommunistinen puna-armeija tms. pelasti maailman väkivallalta. Manipuloitavan ei kuulu huomata, että kommunistit käyttivät itse samoja ellei väkivaltaisimpiakin keinoja, kuten hänen ei tule huomata sitäkään että tässä tajunnanmuokkausprosessissa hänestä tehdään juuri niiden keinojen hyväksyjä, joiden käyttämisestä "fasistit" syyllistetään.

Aivopesun onneton uhri ei myöskään huomaa, että suuttumus "fasistien" väkivaltaa (menneisyydessä, osin kuvitteellista) vastaan vie hänet itse nykyhetken reaalitodellisuudessa esiintyvän väkivallan hyväksyjäksi, jopa innokkaaksi sellaiseksi. Toki tässä ei ole mitään logiikkaa, mutta ei sitä löydy marxilaisesta kommunismistakaan.

Median ja viihteen, jota suoltaa "länsimainen" ylikansallinen tajunnantäyttöteollisuus, indoktrinoima (=piilovaikuttama) epähistoriallinen näkemys toisesta maailmansodasta, ym. oppiminen kaksoisnormitukseen, tukee kommunistisen propagandan kielteistä vaikutusta.

Nuorkommunistit, jotka usein naamioituvat "anarkoiksi" tai "autonomeiksi", voivat mieltää oman väkivaltaisuutensa rauhanomaisuudeksi, koska mielikuva ultra-väkivaltaisesta vastapuolesta pyhittää heidän omat väkivaltaiset tekonsa.

Nuorella henkilöllä saattaa pahimmillaan olla "20-vuotiaan filosofiantohtorin maailmankuva", so: hänen kirjallisena hankkimansa määrällisesti suuri tietomäärä yhdessä puuttuvan elämänkokemuksen kanssa on tuottanut vääristyneen tilanteen, jossa doktriini syrjäyttää todellisuuden ymmärryksen.

Näin hänestä on tullut yksilö, joka joko sovittaa hankkimansa faktatiedot ja empiiriset havainnot (aina jonkun väliltyksellä saatuja tai vähintään jonkun *selittämiä*) hänen sosiaalista ympäristöään dominoivaan dogmiin torjuen ideamaailmansa kanssa ristiriidassa olevan informaation.

Näin voi käydä, jos ei pidä varaansa!

 

 

5. Laumasieluisuus & auktoriteetti-usko

Jos tutkijakammioon eristäytyminen tuottaa joskus vinkeitä ajatusmalleja, riippuvuus sosiaalisen ympäristön hyväksynnästä vie ajattelun varmasti hakoteille. Paras esimerkki tästä on Helsingin Yliopisto laitoksineen. Pitkälle 2000-luvulle tämä tiedon ja ajattelun temppeli (ironisoimatta) muodosti keskuuteensa eräänlaisia henkisiä pakastimia, joissa 1960- ja 70-lukujen ilmapiiriä oli ikäänkuin umpioitu tuleville sukupolville.

Näissä taistolais-stalinismin saarekkeissa ideologia-addiktit toimivat kuin käänteinen AA-kerho, mikä lienee mahdollistanut mm. dosentti Bäckmannin olemassaolon.

"Minä olen N.N.. Olen alkoholisti."
"Niinhän me kaikki olemme, ja autammekin toisiamme pääsemään taakastamme eroon. Tervetuloa kerhoon, veli!"

"Minä olen M.M.. Olen kommunisti."
"Niinhän me kaikki olemme, mutta se auttaa meitä pysymään virassa ja saamaan hyviä arvosteluja tieteellisistä ja taiteellisista töistämme. Tervetuloa kerhoon, veli!"

Suoraan tästä akateemisesta menttaalisesta säilykepurkista (-viimeinen käyttöpäivä elokuussa 1991!) repäistyt tyypit sitten luennoivat erilaisten nuorisokerhojen viikonloppukursseilla ym. koulimistilaisuuksissa, -ellei Stasi-agentteja, Pertti Hemanusta tai "Manttelin-perijän faijaa" sattunut olemaan saatavilla. Jos nuorten maailmankuva ja historiankäsitys ei tällä menolla vääristynyt, niin miten sitten?

Suljettu viikonloppu-tilaisuus, jossa aivopestävät ovat yhdessä erillään reaalimaailmasta onkin poliittisten mafioiden peruskamaa. Kohdehenkilöt ymmärtävät, -vaikkakaan eivät tiedosta sitä- että pysyminen myönteistä sosiaalista kokemusta antaneessa piirissä edellyttää sen näkemysten omaksumista. Ainakin näennäisesti.

Poliittisten manipulaattorien käsissä tälläiset tilanteet toimivat niin, että kohdehenkilöihin tarttuva mielipidekompleksi ei tule jengistä itsestään, vaan sen syöttävät kerhon poliittiset kummisedät.

Manipulaattorit pyrkivät tukemaan kaikkia sellaisia ilmiöitä, jotka vahvistavat kohderyhmän sosiaalista koheesiota, mukaanluettuna huumeiden käyttö.

 

6. Jesuiittamaisuus l. tekopyhyys

Jos pasifisti saadaan hänen huomaamattaan manipuloitua irvikuvakseen, joka innostuneesti kommentoiden ahmii uutiskuvia joissa polttopullo räiskähtää poliisin kypärään mellakkaturistien taas kerran toimiessa maailman omanatuntona jonkin kansainvälisen kokouspaikan ulkopuolella, niin (aikuis-)maailman epärehellisyyteen suivaantunut idealisti on yhtä helppo käännyttää jesuiittamaiseksi juonittelijaksi. Poliittiselta mafialta se käy rutiinilla.

Juonittelija ja krooninen valehtelija on aina enemmän sisäpiiriä kuin sellainen henkilö, joka puhuu mitä tarkoittaa ja kertoo sen mitä tietää. Paitsi sisäpiirissä olemisen viehätys, myös pääsy lähemmäksi johtavien tovereiden suljettua kehää houkuttelee nuoria keskenkehittyneitä mieliä epärehellisyyteen. Hyvin nopeasti he huomaavat organisaation palkitsevan sellaisesta.

 

7. Kollektiivinen itsepetos

Sanotaan, että "joukossa tyhmyys tiivistyy". Kommunistit ovat siinä mielessä aito *joukkoliike*. He tulevat kokoontumaan näiden sivujenkin ympärille, rinkinä näyttöä tuijottaen ja toisistaan moraalista tukea hakien. Rituaalin -sellaisesta on kyse!- kuluessa kukin vuorollaan ilmaisee toinen toisensa päälle puhuen, että "tälläinen ei vaikuta". Näin todellisuus suljetaan hyvien piirin ulkopuolelle, eikä faktoista tarvitse välittää, kun kerran jokainen on ääni suuttumuksesta väristen torjunut ne.

Kun kerran towerit eivät halua tiettyä tietoa, se ei voi olla tosi? Itsepetostahan tämä on, eikö niin?

 

8. Taipumus änkyröintiin

Änkyröinti ei sisänsä liity nyt tarkasteltavaan väkivalta-ilmiöön, mutta sitäkin tiukemmin luonteenpiirteisiin ja persoonallisuustyyppiin, joka tukee sitä. Ne jotka ovat yrittäneet keskustella vasemmistofriikkien kanssa joko netissä tai reaalissa, ovat usein jättäneet homman kesken tuskastuneina johonkin vaikeasti hahmotettavaan ilmiöön, joka aina muuttaa keskustelut puuroksi tai jankkaamiseksi. He ovat törmänneet änkyröintiin.

Ajanpuutteen takia valistamme lukijaa änkyrä-syndrooman olemuksesta räp-biisin sanoin:

 

"Oikeasti Hyvät Ihmiset"

"Me oikeasti hyvät ihmiset,
politiikkoja ole emme!
Me kaikesta tiedämme parhaiten,
täälläkin brassailemme.

Me vääriä ajatuksia torjumme,
ajatuksia torjumme!
Jos joku vääriä kysymyksiä esittää,
se täytyy heti vesittää!

Jänkätijänkäti jäkä-jäkä-blaablaa,
Jänkätijänkäti jäkä-jäkä-blaablaa.
Mikä-olikaan-pointtisi?
Mikä-olikaan-pointtisi?
Jänkätijänkäti jäkä-jäkä-blaablaa.

Me kaikkiin kerhoihin kuulumme,
ja säännöt me sanelemme!
Me sisäpiiriä olemme,
ja muita me ohjailemme.

Me viralliset aktivistit,
apurahat ansaitsemme.
Muut bulkkihommissa ahertaa,
mut mediassa näymme me!

Jänkätijänkäti jäkä-jäkä-blaablaa,
Jänkätijänkäti jäkä-jäkä-blaablaa.
Mikä-olikaan-pointtisi?
Mikä-olikaan-pointtisi?
Jänkätijänkäti jäkä-jäkä-blaablaa.

Perustele! Anna linkki!
Taidat olla natsi?
Neuvostovastaisia porvarit,
niin sanoi meidän fatsi.

Me vääristä viesteistä kantelemme,
ja käräjillä uhkailemme.
On toisinajattelu kiellettävä,
ajattelu kiellettävä!

Jänkätijänkäti jäkä-jäkä-blaablaa,
Jänkätijänkäti jäkä-jäkä-blaablaa.
Mikä-olikaan-pointtisi?
Mikä-olikaan-pointtisi?
Jänkätijänkäti jäkä-jäkä-blaablaa.

Me samanmieliset jatkamme,
tätä jänkkäämistä maailman loppuun.
Me kansalaisliikkeita johdamme,
kun muilla ei kestä proppu.

Kokoukset meille on taivasta,
ja pykälissä enkelikuoro.
Muut luopuu pian vaivasta,
kun änkyröillä on vuoro.

Jänkätijänkäti jäkä-jäkä-blaablaa,
Jänkätijänkäti jäkä-jäkä-blaablaa.
Mikä-olikaan-pointtisi?
Mikä-olikaan-pointtisi?
Jänkätijänkäti jäkä-jäkä-blaablaa.

Näin ei mitään tapahdu,
mut valta pysyy meillä.
Jo kehdossa lapsemme oppivat,
mikä on Rauhan Laulu:

Jänkätijänkäti jäkä-jäkä-blaablaa,
Jänkätijänkäti jäkä-jäkä-blaablaa.
Mikä-olikaan-pointtisi?
Mikä-olikaan-pointtisi?
Jänkätijänkäti jäkä-jäkä-blaablaa.

Jänkätijänkäti jäkä-jäkä-blaablaa,
Jänkätijänkäti jäkä-jäkä-blaablaa.
Mikä-olikaan-pointtisi?
Mikä-olikaan-pointtisi?
Jänkätijänkäti jäkä-jäkä-blaablaa.

Jänkätijänkäti jäkä-jäkä-blaablaa,
Jänkätijänkäti jäkä-jäkä-blaablaa.
Mikä-olikaan-pointtisi?
Mikä-olikaan-pointtisi?
Jänkätijänkäti jäkä-jäkä-blaablaa."

 

Auf Wieder Sehen!

 

 

 

 

 

 

 

 

  Luettavaa:

Google

 

Kommunisti puree ja lyö.
Kommunisti puree ja lyö!

 

Avaussivulle / to mainpage